Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, letudnátok élni úgy az életetek, hogy csak prostikhoz jártok? Egyáltalán le lehet így élni?
úgy képzeljétek, hogy a szüzességetek is egy prostival vesztettétek el, az előtt és az után sincs barátnő, csak az van hogy prostikhoz mentek, ha szexelni akartok. Semmi szexkapcsolat semmi...
Letudnátok élni így az életet ?
Pont erről beszéltünk a mai nap az egyik barátommal.
Ő neki van párkapcsolata így nem.
De nekem nem volt és a közeljövőben kilátás sincsen rá.
Így arra a megállapításra jöttem rá ,hogy igen letudnám élni. Mert akkor egy ilyen élet mellett próbálnám a szexualitást háttérbe szorítani és csak élni és megkeresni másban a boldogságot.
Van az az idő ,mikor becsömörlik az ember és már nem tud párkapcsolatot kialakítani és így nem marad más hátra ,mint az az élet amit leírtál.
Nem.
Nem minden a szex, van amit csak egy igazi barátnő képes megadni, anélkül meg elég sivár lenne az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!