Hola! A supernatural (odaát) impaláját keresem. Mivel annyira nem értek az autókhoz még, letudnátok írni róla minden adatot? Mert, ha egyszer lehetőségem adódik rá szeretnék venni egyet.
67-es, V8, 327-es motor, 4 hengeres.
Európában még nem hallottam, de USA-ban sokat megvettek nemrég és direkt a show miatt restaurálják őket, sok nagyon szép elkészült példány is van.
Kanadában ugye ott vannak azok, amelyeket a forgatáshoz használnak, ezen kívül van még pár amiről hallottam, és Ausztráliában is tudom hogy van legalább egy.
Egyébként gyűjtsd a pénzt, mert vagy megveszed valakitől aranyárban, aki már felújította, vagy veszel egyet, amit neked kell felújítani (már a roncsokért is szinte rengeteget kell fizetni, mert pont a sorozatbeli népszerűség miatt megy fel az áruk, és őrült sok pénz, alkatrész, szaktudás, szerszám és idő is kell majd, mire fel tudsz újítani egyet).
Ha továbbra is érdekel a téma, a Facebookon van egy csoport, Metallicar Owners, ott többen vannak, akiknek már van kész Impalájuk/ éppen restaurálnak / érdeklődnek. Van a csoportban elérhetően egy lista is azokról az Impalákról, amelyekről tudomásuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!