Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvennéd valakinek a szüzességét, ha az illető nem igazán jön be neked?
Figyelt kérdés
Van egy csaj aki 23 már és még szűz, és csak velem akar először szexelni, de nekem nem igazán jön be. Ti mit tennétek a helyemben?2019. jan. 9. 23:00
1/17 anonim válasza:
én még olyanokkal is kihagytam a szexet akik bejöttek :D
nem nyomatnék szánalom szexet
F
2/17 anonim válasza:
Nem igazán! Nem vagyok gép, nekem minimum kell a szimpátia!
3/17 anonim válasza:
Hát ha egyáltalán nem találod sem a személyiségét sem a testét vonzónak, akkot ne tedd meg!
4/17 anonim válasza:
Miért ne? Attól még az együttlét nagyon jó lehet.
5/17 anonim válasza:
Csak ha szimpatikus,de akkor simán!
6/17 anonim válasza:
Ha nincs meg a szimpátia, akkor úgy sajnos nem működik, nálam is adódott már hasonló lehetőség. Bár a hivatásosok pl. nem tudnak válogatni a klienseik között, szóval ha el tudsz jutni ugyanarra a szintre...
7/17 anonim válasza:
persze, hadd örüljön szegénykém
9/17 anonim válasza:
Megkérném, hogy előbb teljesítse egy kérésem. Utána lehet, elvenném neki.
10/17 anonim válasza:
Ne tedd.
Így is tetszel neki, ha szexelsz vele, még jobban fogsz neki tetszeni. Viszont, ha neked nem kell, csak rosszabb lesz a lànynak, hogy utàna visszautasítod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!