Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvennéd valakinek a szüzességét, ha az illető nem igazán jön be neked?
Figyelt kérdés
Van egy csaj aki 23 már és még szűz, és csak velem akar először szexelni, de nekem nem igazán jön be. Ti mit tennétek a helyemben?2019. jan. 9. 23:00
11/17 anonim válasza:
Én senkivel se hagyok ki szexet, aki vállalható. A "nem igazán jön be" az még simán! Majd a "fúj, ronda" kategóriát hagyom ki.
12/17 anonim válasza:
Ha nincs éppen senkim, akkor simán. De ha nem akarok többet, akkor tisztáznám előtte vele, hogy egyszeri alkalom.
13/17 anonim válasza:
Lett volna rá lehetőségem, de nem tettem meg, mert egyszerűen nem vonzott a csaj.
Szép lány úgy sem adta nekem soha a szüzességét, olyannak meg nem akarnám elvenni, aki nem tetszik, szóval ez kimarad az életemből.
14/17 anonim válasza:
Szóval ronda,ráadásul még szűz is,biztos kihagynám.
15/17 anonim válasza:
Ha tőlem kérné, feltétlenül. Mert akkor tudom hogy gyengéd, figyelmes, odaadó pertnerrel vesztené el a szüzességét. És biztosan nem maradna rossz emléke róla. És mivel eléggé járatos vagyok a szexben, ha nem is az első alkalommal,de biztosan kielégülne hamar!
16/17 anonim válasza:
Eléggé hasonló esetem volt nekem, 22 éves volt a lány, és nagyon akarta, én meg nem annyira. Mivel van néhány bizarrabb fétisem, arra gondoltam, hogy ha ezeket kiélhetem rajta, akkor megteszem neki. Belement. Csináltam vele bizarrabb dolgokat, pl. fejjel lefele kikötözés, ez volt a legkevésbé bizarr. Egy alkalom nem volt elég neki, még pár alkalom volt, de legalább én is jól kiéltem magam rajta. Aztán külföldre költöztek, azóta nem tudom, mi van vele.
17/17 anonim válasza:
"van néhány bizarrabb fétisem, arra gondoltam, hogy ha ezeket kiélhetem rajta, akkor megteszem neki. "
Nem érzed magad rohadt szánalmasnak?
Kérdező! Ne tedd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!