Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel függhet össze egy lány mélysége? Van valami külső jele, hogy az illető mélygarázs? Örülnék ha szex nélkül be tudnám lőni ezt a paramétert.
Nincs. A hüvely 7-9cm mély. Ha izgalomba jön egy nő, ez a méret megduplázódhat.
Szóval változó a hüvely mélysége. Nem tudod belőni, de mérni se tudnád két különböző állapotban ugyanazt.
:D hű, micsoda farokméregetés megy itt... Nem tudok nem röhögni, ha belegondolok, ahogy a mérőszalaggal vagy vonalzóval bohóckodtok egótok megnyugtatása érdekében :D
Eszméletlen, hova fejlődött ez a világ...
"Gondolom a nagy fenekű széles csípőjű lányoknak nagyobb a befogadóképességük mint a vékony kis fenekű lányoknak."
Erre ne vegyél mérget.. Semmi összefüggés nincs a testalkat és mélység között. Szerinted ha egy csaj lefogy akkor "összemegy"? Élő példa egy barátnőm, nagyon vékony, mégis a nagy méretet kedveli.
szerintem minden lánynak van egy természetes alkata, és lehet hogy abból lefogy, vagy épp ahhoz képest hízik, de a természetes alkata akkor is adott.
És szerintem a széles csípőjű nagyobb fenekű lányoknak, nagyobb a befogadóképessége is, nézd meg pl a néger csajokat.
Az hogy a barátnőd pont vékony és bírja a nagyobbat szerintem inkább kivétel mint átlagos e tekintetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!