Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek a prostikhoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a prostikhoz járás lenézendő? Mindenki képes lenne találni a való életben is nőt?

Figyelt kérdés
2019. febr. 6. 12:05
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
76%
Nem. Nem.
2019. febr. 6. 12:13
 2/22 A kérdező kommentje:
Szerintem igen, igen. Én nem vagyok egy jó kinézésű valaki, 30 évesen vesztettem el a szüzességem és a barátnőm nagyon jól nézett ki. Most is lehetnék együtt valakivel, aki szintén jól néz ki, de a karakterünk annyira különbözik, hogy nem jönnék vele össze. Öt éve voltam utoljára nővel, mégsem tudok befogadni akárkit.
2019. febr. 6. 12:19
 3/22 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem egyáltalán nem lenézendő. Sok olyan férfinek csak ez az egyetlen lehetősége, hogy nőhöz juthasson.
2019. febr. 6. 12:25
 4/22 A kérdező kommentje:
Írtam, én harminc éves koromig tűrtem. Már öt éve elég nehéz, de továbbra is elviselem a dolgot inkább, mintsem fizetős szolgáltatást vegyek igénybe.
2019. febr. 6. 12:27
 5/22 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem egyáltalán nem lenézendő. Sok olyan férfinek csak ez az egyetlen lehetősége, hogy nőhöz juthasson.
2019. febr. 6. 12:28
 6/22 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, és nem. Egyszerűen vannak emberek, akik nem képesek felülkerekedni saját magukon, és így nem találni maguknak nők.
2019. febr. 6. 12:33
 7/22 anonim ***** válasza:
48%

Nem ítélem el.

Inkább csak sajnálom h ennyire nincs önbizalma

2019. febr. 6. 12:37
 8/22 A kérdező kommentje:
Én azt hittem, nekem soha nem lesz, mígnem egy lány meglátott bennem valamit. Két évig voltunk együtt. Nem bánok semmit sem. Bár ha társaságban szóba kerül, akkor kerülöm a témát, de itt arctalanul merem vállalni.
2019. febr. 6. 12:39
 9/22 anonim ***** válasza:
Mi volt a szakítás oka?
2019. febr. 6. 12:42
 10/22 A kérdező kommentje:
Mindkettőnkben volt hiba. Az ő részéről még nem érett meg egy kapcsolatra, állandóan tekintgetett más felé, minden hibámat felnagyított. Az én részemről: a tulajdonságaim miatt ő nem érezte nőnek magát egy kapcsolatban, alapvető dolgokat nem tudtam intézni. Igen, ez kizárólag az én hibám, illetve a neveltetésemé.
2019. febr. 6. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!