Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a prostikhoz járás lenézendő? Mindenki képes lenne találni a való életben is nőt?
#7:
Az önbizalom nem oszt, nem szoroz.
Az önbizalom olyan, mint a vörösvérsejt: jó, ha van, de nincs rá szükség." (Idézet az Agymenők c. sorozatból)
Vorosversejtre szukseg van...
Azert, mert neked szerencsed volt, masoknak nem biztos, hogy lesz. En 35 eves vagyok, es meg nem volt szerencsem.
Prostikhoz jaras.... Tradicionalis prostikhoz egyaltalan nem jarnek, az nem az en vilagom. De ha tovabbra sem lesz szerencsem, mint neked, akkor inkabb felcsapok sugar daddy-nek majd egy ido mulva. Egyelore meg nem allok ugy anyagilag, de jo uton vagyok afele.
Tudod, a ferfiaknal is eljon majd az a kor, amikor kopaszodunk, fogatlanok leszunk, lesz egy kis poci, nem lesz olyan a borunk, mint fiatalon stb. Akkor meg mar b.hatjuk kerem alassan..... Rolo le, zarora.
Erre lehet megoldas a sugar daddy, ami tkp. prostihoz jaras, de valahogy megsem.
Nem nézem le azokat akik fizetős nőkhöz járnak, de szerintem ha vki akar akkor mindenki talál magának nőt aki kielégíti a vágyait.
L
#14:
Kivéve, ha az illető:
- ocsmány,
- félénk,
- nem tudja hitelesen előadni a nagydumás férfit
“Utolsó, a felsorolásodból kettő rám is igaz.”
Nem is találsz magadnak senkit sem.
#18:
Nem lehet mindenki faxacsávó, aki csettintésre talál magának nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!