Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki, ha benedvesedtem ettől?
Figyelt kérdés
Ha egy férfi megmondta,hogy megdna,de én nem hagytam neki,de felizgatott. Ciki?2019. febr. 8. 12:18
2/17 anonim válasza:
Tudta rajtad kívül más is? Gondolom nem. Akkor miért is lenne az. F
4/17 anonim válasza:
Ha felizgatott akkor miért nem szexeltél vele? Amúgy nem ciki...
5/17 anonim válasza:
Akkor egész nap nedves lehetnék, igen ciki, vágysz rá,de játszod az agyad.
6/17 anonim válasza:
nem ciki. de ha felizgatott miert nem szexeltel vele ?
7/17 anonim válasza:
Nem ciki, de képzeld el attól milyen jól benedvesednél ha megdugott volna. Plusz ki is elégülsz.
8/17 anonim válasza:
Nem ciki, bár a családi állapotokról nincs benne szó...
Az még megcifrázhatja a kérdést és a válaszokat!
9/17 anonim válasza:
Ha valaki attól benedvesedik, hogy vki megdugná és nem, akkor elég sokat elmond. Ha valakit akarok és felizgat, hogy megdugna, akkor dugok vele, családi állapottól függetlenül. Full gyerekes.
10/17 anonim válasza:
Nem ciki, mi is jártunk így barátnőmmel. Ennyire sosem nedvesedett be mint akkor. Beszéltünk a perverzióinkrol és utána szeretkeztünk. Mocskos lucskos szex volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!