Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szerint túl tag vagyok. Igaza lehet? 19/N
Nem a te hibád, ő tájékozatlan. A hüvely rugalmas, és alap állapotban kb. 6-7 cm hosszú. Ha szükséges, akár egy baba fejméretére is ki tud tágulni és nyúlni, majd visszaáll az eredeti méretére. Szex után néhány órával már teljesen olyan, mint előtte volt, tehát nem kell éveket várnod egy nagyobb farkú pasi után.
Az, hogy nem tudsz elmenni szex közben, teljesen normális. A nők nagy része csak akkor tud, ha közben a csiklóját és izgatják. A női orgazmus sajnos bonyolult és rengeteg körülménytől függ. Megfelelő méret, jó póz és idő szükséges hozzá, és hogy lelkileg is rendben legyél. De ha ez mind megvan, még akkor sem biztos,hogy valaha sikerül, mert a többségnek nem olyan az anatómiája. Ez nem a te hibád, az a ritka ha valaki olyan szerencsés, hogy sikerül.
A barátodnak komoly komplexusa van, amivel muszáj lenne foglalkozni. Te annyit tudsz tenni, hogy biztosítod, hogy neked megfelel a mérete, és nem hibáztatod, amiért nem élvezel el szex közben. Máshogy is ki tud elégíteni, csak gyakorolni kell. És fontos, hogyha legközelebb ilyet mondd, világosítsd fel, hogy működik a hüvely, mert a férfiak sokszor nincsenek tisztában a női anatómiával.
A testi adottságokról egyikőtök sem tehet. Aki ezért mást hibáztat, azt ott kell hagyni.
Én csak a tág p u n c i t szeretem😋
Sokkal jobban meglehet b@xni
Jó nagy gyökér a barátod. Te nem élvezel el tőle és még ő van felháborodva.
Mi lenne ha azt mondanád neki hogy ilyen kis pöccsel ne is próbálkozzon nálad.
A hüvelyméretról: a csajom 2 gyereket szült, úgy szorít mint a satu. Ha nagyon beindul akkor kitágul, ha épp orgazmusa van akkor alig bírom neki betolni.
A hüvely az rendkívül tágulékony viszont nagyon feszes is tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!