Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szerint unom vele a szexet!?
Először is ez nem igaz, de neki rögeszméjévé vállt, hogy még pedig igen. (Ő amúgy élvezi velem.)
Mivel tudnék kedveskedni neki az ágyban, hogy ne gondolja ezt?
Mondtam neki, hogy igenis élvezem, szeretek vele lenni, meg mindig mondom neki, hogy milyen jó és ügyes...
Volt másnak is ilyen tapasztalata?
Az ilyennek úgysem tudod megmagyarázni hogy élvezed. Abszolut fölösleges bizonygatni bármit is, mindig ki fog találni valamit hogy önmagát alázza.
A következő téma az lesz hogy kicsi a farka neked, akkor azt fogod bizonygatni hogy épp jó?
Én férfiként mindig azt mondom, hogy ha valami probléma van egy kapcsolatban akkor le kell ülni és meg kell beszélni, nem pedig rögtön otthagyni. A gond akkor van amikor a másik ebben nem partner, nálatok jelenleg pont ez a helyzet.
Le kell még egyszer ültetned és elmagyarázni, hogy nem unod. Továbbá azt is meg kell próbálni elmagyarázni neki, hogy pont ezzel a berögzült tévképzetével árt a legjobban a kapcsolatnak.
És ha ez nem megy, akkor tényleg az lesz amit az 1. mond, hogy biztos kicsi, majd biztos megcsalod mert unod és kicsi.
A jó kapcsolat egyik alappillére, hogy felnőttként meg lehet-e beszélni valamit a másikkal. A végképp nem hajlandó társként beszélni veled akkor elgondolkodtató, hogy érdemes-e erőlködni.
"Mivel tudnék kedveskedni neki az ágyban, hogy ne gondolja ezt?"
Na látod, nem kell messzire menni, már láthatod is, hogy egy ilyen srác miért vág ilyesmiket a fejedhez! Hát azért, hogy valami különlegeset csinálj neki!
Önző a srác...
Sok mindennek tartom a barátom, de önzőnek végképp nem. Az önbizalmával van baj, azért hiszi ezt.
Nem áltatom, mindig az igazat mondom neki. Tényleg élvezem vele a szexet, volt orgazmusom is, és ahhoz közeli élmény is, de nem minden alkalommal mentem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!