Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szerint ez megcsalás. Szerintem nem. Mit csináljak?
Nehéz lesz elmagyaráznod neki, de próbáld meg.
Az önkielégítés az egészséges szexuális élet része. Tudnia kell, hogy nem azért csinálod, mert vele nem elég jó, vagy nem ad eleget, hanem mert magaddal más. És nem azért mert másokról fantáziálsz, vagy olyan szituációkról amit ő nem akar, nem tud megadni, hanem egyszerűen maga a stimuláció ahogy magaddal játszol, egy másfajta élvezetforrás, amit ő akkor sem fog tudni megadni, ha a fene fenét eszik. A masztinak többek közt az a lényege, hogy aki csinálja, az pontosan érzi is. Így a legjobban tudsz alkalmazkodni, egészen kis apró finom ingereket tudsz kiélvezni. Ezt mással szinte lehetetlen, sőt lehetetlen. :)
A szex magaddal nem lehet megcsalás.
Attól mert párkapcsolatba kezdtél nem kell "szakítanod" önmagaddal. Nem is teheted.
Nem lehet hogy valami ideológiai, vallási, pszichés háttere van, hogy ő ezt elutasítja? Mert értelmes ember ezt nem tekinti megcsalásnak. Maximum nem esik jól, hogy az ember párja magától szerez örömet mikor a párjától is megkaphatja, de amíg a maszti nem okoz gondot az egészséges páros szexuális életben és együttlétekben, addig az egy teljesen egészséges dolog és legalább annyira természetes, mint a WC-zés.
Nekem nincs fix kapcsolatom jelenleg, csak alkalmiak vannak, de mindegyikük mellett szoktam magamhoz is nyúlni.
A legjobb, amikor elkezded magadnak, és megpróbálod bevonni a srácot is a játékba.
Próbáld meg ezt, hátha megtetszik neki.
Egyébként nem megcsalás. A pasidnak elég súlyos önértékelési zavara van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!