Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom szerint ez megcsalás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szerint ez megcsalás. Szerintem nem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nagyon jó párkapcsolatban élek már 5 éve, és van hogy önkielégítek. Nem azért mert nem jó a szexuális életünk, csak néha kedvet kapok hozzá mondjuk egy forró fürdő közben. A párom szerint ezzel megcsalom. Olyanokat mond, hogy ha ennyire rossz vele akkor szakítsunk. Azt mondja ő nem szokta csinálni mert elég neki az, hogy napi 1x-2x szexelünk. Hogy magyarázzam meg neki hogy hülyeség amit gondol?
2017. okt. 25. 13:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

istenem, nekem is volt már olyan hogy mondta a barátnőm hogy szokott masztizni :D akkor csak annyit mondtam hogy mikor úgy van legalább néha küldjön már képet :D

nincs abból semmi ha magának is csinálja, csak máshoz ne menjen :)

meg persze azért ha elélvez a lány akkor csak elégedett a partnerrel....

2017. okt. 25. 14:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Jezusom, eleg gyerekes a gondolkodasa, nem irigyellek. Aki nem birja felfogni, hogy a maszturbalas a szexualis elet resze, az gyenge elmeju.
2017. okt. 25. 14:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Próbáld rávenni, hogy csináljátok közösen, egymás előtt. Egyrészt izgalmas, másrészt talán megérti, mennyivel másabb, mikor te nyúlsz magadhoz. Talán még tanulhat is belőle, erre persze nem kell felhívnod a figyelmét. :D
2017. okt. 25. 17:34
 14/14 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Sajnos a pasidnak sem lehet tul jo... En sem vagyok tokeletes, de igen sikeres, helyesnek tartanak, jo a testem, az agyban is a legjobb vagyok a paromnak, meretemmel sincs baj, megis van kisebbsegi komolexusom. Annak ellenere, hogy tudom igy vagyok tokeletes a paromnak... Bar en meleg vagyok, lehet ebbol fakad, vagy nem tudom :) Pedig igen magabiztos, hatarozott vagyok, a maganeletben is, meg is bennem van ez... "Mi van ha nem en vagyok neki a legjobb" "lehet mast jobban kivanna" stb-stb. Nem vedem a parod, mert hozzam hasonloan nem 100-as, de probalj vele beszelgetni. 23/f
2017. okt. 26. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!