Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szerint túl tag vagyok. Igaza lehet? 19/N
dehogy a te hibád
a hüvely amúgy is összeszűkül
ha meg a farkával nem tud jól bánni a komplexusai miatt akkor ott a nyelve és az ujjai
F
Nem. Ő pici.
Nincs ebben semmi gaz, neki egy szűkebb csaj való. Van olyan is. Különböző méretek vannak, amikrol sebki se tehet, a huvely rugalmas...passzolni kell. Ti nem passzoltok.
Nem a te hibád.
A barátod gyökér.
Jó egy gyökér...már bocs
Frusztrált mert nincs meg elégedve a meretével és rajtad vezeti le a feszkot.
Na ez tipikusan az, amikor a barátod elhitte a téveszmét, pedig ez hülyeség. Konkrétan szülés után sem szükséges olyan nagyon hosszú időtartam, mire a hüvely visszanyeri az eredeti méreteit.
Szerintem ezt tényleg a saját kisebbségi komplexusából mondja, mert tényleg nem épp a legnagyobb mérete van.
Az én történetem kicsit más, de valahol mégis hasonló. Volt egy férfi, akivel ismerkedtem, és amikor szexre került a sor, egyszerűen nem tudott annyira beindítani. Nem lettem nedves, és amikor ő ezt megérezte, akkor teljesen lelombozódott. Konkrétan annyira, hogy aztán nem is állt fel neki. És utána nekem mondta, hogy nézessem meg magam, mert biztosan nedvesedési problémáim vannak, és hogy ez nem normális. Megjegyzem, egyik korábbi partnerrel sem volt ilyen problémám, szóval ez csak szimplán annyi volt, hogy nem volt meg a kémia.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy az általam leírt szituációból is látszik, hogy néhány férfi próbálja a nőre kenni (persze biztos fordított eset is létezik), ha valami nem működik, hogy ne kelljen magát annyira rosszul érezni. De ez hogy túlságosan kitágultál... a hüvely fala izmos, nem tágul ki csak úgy, főleg nem egy ilyen fiatal testnél, mint a tiéd.
20/L
Ez nem a te hibád,és az övé se!
Az ahiba hogy így ezeknek a dolgoknak (méret) tudatában nem kellett volna erőltetni a szexet-
Egyébként kegel gyakorlatokkal,hüvely,intim tornával is lehet ezen javítani.
Nyílván nem fogsz azonnal 2 3 újjnyira kitágult hüvelyről 1 újjnyira visszaállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!