Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek ha nem akarok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem akarok szüzen meghalni? Prostihoz menjek?

Figyelt kérdés
es azok nem veszelyesek? szeretnék szexelni valami jó növel most már. nem azért mert csak azokra hajtok. csak mivel nincs lány akinek az esete lennék és barátnöm úgy se lesz sose ezért már ugyis mindegy. 26F

2019. febr. 1. 21:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%

Keress egy passzív fiút, én is ezt csináltam.

Fiúk nem vonzanak egyáltalán, de lyuk lyuk.

Elkezdtem kereesni, nagyon sok ajánlatot kaptam, egy ideig vaciláltam, aztán belevágtam és nem bántam meg. :)

Nekem szerencsém volt, találtam egy kezdő srácot, aki még női rucit is szeretett felvenni. Isteni volt, ahogy csinálta a szájával és a szex is, párszor összejártunk még, aztán lett barátnőm, megjött az önbizalmam a szextől, szegényt így le ráztam nemrég, őt tudom is ajánlani neked, ha kell összehozlak vele. :D Nem veszíthetsz semmit, csak a szüzsséged. Diszkrét senki nem tudja meg, hogyfiúval... és jobb mint a kezeddel.

2019. febr. 6. 20:21
 22/23 anonim ***** válasza:
# 21 Remélem ez csak agybeteg trollkodás! Én inkább a konnektort toszom, minthogy homár legyek! Ha mindenáron be akarom dugni valahova, inkább fizetek 20-30 ezret, vagy akár többet is, de olyan legyen, akihez van gusztusom. Nem állatok vagyunk!
2019. febr. 6. 22:29
 23/23 anonim ***** válasza:

#21, ember vagy te?

Ilyen állatias szintre süllyedni... menj ki tanyára, aztán mehet bárányokkal is. Azok hallgatnak.

A lyuk az lyuk.

2019. febr. 7. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!