Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha prostihoz megyek szorteleni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha prostihoz megyek szortelenitsek odalent? Vagy eleg ha rovidre van vagva?

Figyelt kérdés

2019. jan. 8. 00:37
 1/6 anonim ***** válasza:
A prostinak olyan mindegy! Ahogy neked jó!
2019. jan. 8. 00:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Amennyiben netes hölgyeményhez mész, akkor nézd meg a profilját mik az elvárásai, vagy telefonon rákérdezel.
2019. jan. 8. 00:47
 3/6 anonim ***** válasza:
42%
#2 elvárásai? Wtf? Annyi, hogy fizesd ki a huszast egy óráért. Sosem értettem mi ez a csupaszkodós mánia, én életemben nem vágtam le, 9 éve élek szexuális életet, csak az elmúlt fél évben 10 lánnyal voltam (egy sem fizetős), és még senkit nem zavart. Ezek után ha egy prosti húzná az orrát, úgy hagynám ott hogy csak na. Lol
2019. jan. 8. 01:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Tok mindegy h milyen
2019. jan. 8. 01:31
 5/6 anonim ***** válasza:
96%
hidd el, néha olyan gusztustalan emberek járnak hozzájuk, hogy nem fogja zavarni a te szőröd. Max ha szúr, mert már 2-3 napos
2019. jan. 8. 08:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Érdekli is őt... csak a pénzed, más nem.
2019. jan. 8. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!