Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt mar hogy mentel prostihoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt mar hogy mentel prostihoz es ismertetek egymast? Nem volt ciki?

Figyelt kérdés
2018. dec. 27. 15:16
 1/7 anonim ***** válasza:
13%
Volt. De előtte is tudtam, hogy ebből él. Nagyon megválogatja kivel bújik ágyba, nem is hirdeti magát. Van valami ügynöke, az szerzi neki a melót, de nem is olcsó. Egy óra nála kb 100k ft. Engem ingyen vállalt be, mert rég ismerem, és elmondása szerint érez is valamit irántam. Az más, hogy én iránta csak barátságot.
2018. dec. 27. 15:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem
2018. dec. 27. 15:46
 3/7 anonim ***** válasza:
74%

Nem mert hobbik. lett belőle de velem ingyen csinálta.

Évekkel később bevallotta,akkor jobban be volt járatva a puncija,jobb is volt dugni.

2018. dec. 27. 15:48
 4/7 anonim ***** válasza:
46%
én felhívtam magamhoz, de az exem jött :( :D
2018. dec. 27. 16:05
 5/7 anonim ***** válasza:
volt
2019. jan. 9. 20:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem. De olyan volt utána a tesójával jártam. Volt meglepödés amikor bemutatott a családnak.
2019. febr. 1. 00:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. A lepontozásokat köszi. Ment mindenkinek a viszonzás.
2019. febr. 1. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!