Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mennyire ciki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire ciki szexuális segédeszközt venni Karácsonyra? 21/N

Figyelt kérdés
Szeretnék venni valamit magamnak és egy barátnőmnek is, de nem tudom, illik-e. Főleg ilyenkor. Nem fog rosszat gondolni rólam?

2018. dec. 18. 12:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
68%
Ez a kapcsolatotokon múlik leginkább.
2018. dec. 18. 12:56
 2/17 anonim ***** válasza:
63%
semennyire,többen vesznek mint gondolnád.
2018. dec. 18. 12:58
 3/17 anonim ***** válasza:
56%
Miért ne? :)
2018. dec. 18. 13:04
 4/17 anonim ***** válasza:
88%

Én a tesómnak vettem szülinapjára :D Nem számított rá, de örült neki. Azóta is használja :D

Lányok vagyunk

2018. dec. 18. 13:07
 5/17 anonim ***** válasza:
81%

Egy olyan ajándék amivel szebbé teheti a "mindennapjait" azzal nem hiszem hogy mellé trafálsz. Maximum ha konzervatív vagy prüd ilyen téren.

A kis páromnak én több ilyet vettem,amiről persze tud. De ameddig megkapja addig is nagy az izgalom és a vágy a az új élmény megélése irányába. Persze ezek egy része közös felhasználásra alkalmas.

2018. dec. 18. 13:18
 6/17 anonim ***** válasza:
66%
Batran. Csak ne a rokonok elott bontsa ki 😂 kisse kellemetlenul johetsz ki ebbol
2018. dec. 18. 13:31
 7/17 A kérdező kommentje:
Igen, erre figyelek majd, hogy azért ne a fa alatt bontsuk ki. Köszi a válaszokat, így bátrabban nézelődök. :)
2018. dec. 18. 13:41
 8/17 anonim ***** válasza:
0%

Háááááát, az teljesen rendben van, ha bármilyen alkalomra, vagy akár csak úgy veszel neki egy ilyet, de karácsonyra... én aztán nem vagyok egy prűd ember, de az én erkölcsöm nem veszi be, hogy karácsonykor szexuális segédeszközt ajándékozzunk... ez inkább olyan szülinapra való dolog. Nem túl személyes, meg hát nem is hangulathoz illő.

26/F

2018. dec. 18. 13:51
 9/17 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem nem ciki, egyben vicces is és hasznos is :)
2018. dec. 18. 14:01
 10/17 anonim ***** válasza:
28%
Sajnos sokaknak egyáltalán nem sikerül megérteni a karácsony lényegét.
2018. dec. 18. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!