Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire ciki szexuális segédeszközt venni Karácsonyra? 21/N
Én a tesómnak vettem szülinapjára :D Nem számított rá, de örült neki. Azóta is használja :D
Lányok vagyunk
Egy olyan ajándék amivel szebbé teheti a "mindennapjait" azzal nem hiszem hogy mellé trafálsz. Maximum ha konzervatív vagy prüd ilyen téren.
A kis páromnak én több ilyet vettem,amiről persze tud. De ameddig megkapja addig is nagy az izgalom és a vágy a az új élmény megélése irányába. Persze ezek egy része közös felhasználásra alkalmas.
Háááááát, az teljesen rendben van, ha bármilyen alkalomra, vagy akár csak úgy veszel neki egy ilyet, de karácsonyra... én aztán nem vagyok egy prűd ember, de az én erkölcsöm nem veszi be, hogy karácsonykor szexuális segédeszközt ajándékozzunk... ez inkább olyan szülinapra való dolog. Nem túl személyes, meg hát nem is hangulathoz illő.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!