Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mennyire ciki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire ciki szexuális segédeszközt venni Karácsonyra? 21/N

Figyelt kérdés
Szeretnék venni valamit magamnak és egy barátnőmnek is, de nem tudom, illik-e. Főleg ilyenkor. Nem fog rosszat gondolni rólam?

2018. dec. 18. 12:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
78%

én 15 voltam amikor a barátomtól egy börostort meg egy néhány bilincset kaptam ajándékba. Szerencsére nem nálunk a fa alá tette és nem apám elött nyitottam ki.

Nekem tetszett.

2018. dec. 18. 15:18
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
A karácsony mindenkinek csak a d*gásr*l szól
2018. dec. 18. 15:27
 13/17 A kérdező kommentje:
Csak gondoltam, jobb, mint egy sima parfüm. Azért ez egyrészt tovább tart, másrészt nagyobb "örömet" is okoz.
2018. dec. 18. 15:32
 14/17 anonim ***** válasza:
70%

Én poénból kaptam céges karácsonyra egy pár bilincset a srácoktól. Jót nevettünk rajta :)

Karácsonyra én az egyik online szexáruház ajándékkártyáját adom a barátnőmnek. Vehet rajta óvszert, síkosítót, szexi fehérneműt, vagy akár segédeszközt is, az ő döntése lesz. Sajnos pocsék a szex a kapcsolatában és a párja elzárkózik minden kezdeményezéstől, csak dugni szeret, azt is egy pózban. Remélem talál valamit majd magának amivel sikerül felpezsdítenie a szexuális életüket.

2018. dec. 18. 16:22
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolaton múlik. Ha tudod, hogy érdekli ilyesmi, vagy van amivel szemez akkor hajrá, minden további nélkül vedd meg. Van aminek én is örülnék, barátnőtől sem lenne szokatlan.
2018. dec. 22. 01:52
 16/17 anonim ***** válasza:
80%
Hajrá!
2018. dec. 25. 02:59
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem poénos,vedd meg amit gondoltál! :)
2020. máj. 5. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!