Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem akarok szüzen meghalni? Prostihoz menjek?
Ez butaság!
Biztosan meg fogod találni a hozzád megfelelő nőt!
Nem tudom milyen adottságokkal rendelkezel, de próbáld kihozni magadból a legtöbbet. :)
Na jó először is nagyon nem mindegy! Másodszor miért nem volt még eddig barátnőd? 1000% hogy van olyan lány akinek az esete lennél! Nem fogsz szüzen meghalni! Valamit biztos rosszul csinálsz... De prostihoz ne menj!
L
Az hogy nem vagy férfias az ellen "úgymond" tudsz tenni. Sportolj
De a stílusod is befolyásolhat :D
Nem jobb diszkóból hazavinni. Ahhoz végképp esélyed nem lenne. Na meg ott tényleg rá lehet cseszni. Egyéjszakásban senki nem bénázni akar, hanem jólérezni magát.
Ott simán bealáz a csaj, vagy kiakad... főleg részegen. Ehhez jobb tapasztaltan nekiállni.
Neked barátnő kell, de ilyen korban már necces a szüzesség.
Szerintem 25 felett érdemes már elmenni, veszteni nem veszthetsz semmit. Nem tudok egyszerűen logikus ellenérvet.
A lényeg, hogy győzd le a személyes szorongásod, félelmeidet a nőktől, női testtől. Biztos, hogy nagyon zavar és feszélyez...
#7. "Nem tudok egyszerűen logikus ellenérvet."
AZ nem elég logikus ellenérv, hogy ha egyszer végre összejönne neki egy barátnő, akkor az meg azért fog szakítani vele, mert nem fogja elfogadni a prostizást?
Pár kérdésem lenne, amiben talán ott a válasz is.
Szoktál kezdeményezni?
Szoktál otthonról kimozdulni? Nem csak diszkóra gondolok.
Ahol dolgozol, vagy tanulsz vannak lányok?
Félénknek tartod mgad?
A net is tele van társkereső oldalakkal.
Prostihoz meg ne menj. Ott nem fogod megtalálni a nagy őt. Vagy ha már mégis, mindenképpen körültekintően válassz. Sok pozitív értékeléssel rendelkezőt. De arra számíts, hogy nem lessz olcsó.
A higéniára meg nagyon figyelj oda.
Bírom, hogy már az én korosztályom is tele van hisztiző tinédzserekkek...
Könyörgöm, 26 vagy!!! Úgy beszélsz, mint aki a halálos ágyán fekszik!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!