Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem akarok szüzen meghalni? Prostihoz menjek?
#12, és akkor legyen öngyilkos, hülyegyerek?
26, még be tudja hozni, ha most nekiáll a dolgoknak. Első lépés...
#14, Akkor játssz végig fejben egy randi helyzetet.
Ott ülsz a kávézóban egy érett, felnőtt 25 éves csajjal és beszélgettek. Mit mondasz neki?
"AZ nem elég logikus ellenérv, hogy ha egyszer végre összejönne neki egy barátnő, akkor az meg azért fog szakítani vele, mert nem fogja elfogadni a prostizást?"
Azt mégis honnan tudná meg?
A kérdező beszél álmában, vagy mi?
#15:
Akkor akassza fel magát szerencsétlen kérdező?
Kérdező:
Menj nyugodtan prostihoz. A normális nők csak megaláznának.
Utolsó, biztos nekem címezted?
Pont azt mondom én is, hogy játssza le fejben végig mit mond egy randin.
Azt hogy 27 évesen szűz, sohasem csókolt még meg nőt... vagy elmegy "segítséget kér" és egy kis füllentéssel megoldja. Nem szűz már, de azt mondja eddig várt egy komolyabb kapcsolatra.
Melyiket kellemetlenebb szituáció?
Hát én inkább 100x hazudnék, mint egy nő szemébe mondjam, hogy 27 évesen még csak egy kézfogást vagy egy csókot se sikerült összekaparnom... de ez én vagyok, huszonévesen engem csúnyán megaláztak emiatt, úgyhogy utána hazudtam róla. Csak az elején kellett, és aztán miután tapasztaltabb lettem, már nem és nagy kő esett le a szívemről.
Valakinek biztos szerencséje van és kifog egy megértő és kedves lányt, de még ott is sok buktató van. Ez egy pszichológiai játék és meg kell tanulni a játékszabályokat - valaki meg pórul jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!