Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek ha nem akarok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem akarok szüzen meghalni? Prostihoz menjek?

Figyelt kérdés
es azok nem veszelyesek? szeretnék szexelni valami jó növel most már. nem azért mert csak azokra hajtok. csak mivel nincs lány akinek az esete lennék és barátnöm úgy se lesz sose ezért már ugyis mindegy. 26F

2019. febr. 1. 21:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
#8, Ilyen nem történik, mert hülye lesz elmondani.
2019. febr. 1. 22:46
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
Azért ne dugj meg egy prostit, mert 0, azaz NULLA közöd van a nőkhöz! Ennyi évesen elment melletted az élet! Legalább 8 éve dugnod kellene, és ezt úgy érted volna el, hogy még azelőtt több mint 8 évvel elkezdesz csajozni! Mondjuk az óvodában! Beviszed őket a bokorba, miegymás! A lényeg hogy általánosban eljuss az első csókig, középsuliban a diákszerelemig és az első komoly kaocsolatodig akivel...
2019. febr. 2. 00:13
 13/23 anonim ***** válasza:

#12, és akkor legyen öngyilkos, hülyegyerek?

26, még be tudja hozni, ha most nekiáll a dolgoknak. Első lépés...

2019. febr. 2. 00:22
 14/23 anonim ***** válasza:
Én is sokat agyalok ezen, csak én már 27 vagyok. Én még a prostiktól is tartok. Lehet csalódás lenne, de normális barátnőt én se találok sehol. Engem nem a szüzesség zavar igazából, hanem, hogy nem volt barátnőm még sose, semmilyen tapasztalatom nincs nőkkel kapcsolatban. Ez a zavaró. Prostituálttal nem nyernék sokat, maximum szexuális téren egy kis élményt. De az se biztos, hogy valós lenne, mivel fizetek érte, kapnék egy szolgáltatást. Szóval úgy érzem, hogy valós képet nem kapnék a dologról, akkor meg minek? Pénzért nem lehet szerelmet venni, csak illúziót. Bár lehet ezt el kéne fogadnom.
2019. febr. 2. 02:53
 15/23 anonim ***** válasza:

#14, Akkor játssz végig fejben egy randi helyzetet.

Ott ülsz a kávézóban egy érett, felnőtt 25 éves csajjal és beszélgettek. Mit mondasz neki?

2019. febr. 2. 13:13
 16/23 anonim ***** válasza:

"AZ nem elég logikus ellenérv, hogy ha egyszer végre összejönne neki egy barátnő, akkor az meg azért fog szakítani vele, mert nem fogja elfogadni a prostizást?"

Azt mégis honnan tudná meg?

A kérdező beszél álmában, vagy mi?

2019. febr. 3. 08:51
 17/23 anonim ***** válasza:

#15:

Akkor akassza fel magát szerencsétlen kérdező?

Kérdező:

Menj nyugodtan prostihoz. A normális nők csak megaláznának.

2019. febr. 3. 20:42
 18/23 anonim ***** válasza:

Utolsó, biztos nekem címezted?

Pont azt mondom én is, hogy játssza le fejben végig mit mond egy randin.

Azt hogy 27 évesen szűz, sohasem csókolt még meg nőt... vagy elmegy "segítséget kér" és egy kis füllentéssel megoldja. Nem szűz már, de azt mondja eddig várt egy komolyabb kapcsolatra.

Melyiket kellemetlenebb szituáció?

2019. febr. 3. 20:58
 19/23 anonim ***** válasza:
Igazad vfan. Elmegy k-zni, aztán füllent.Jó módszer.
2019. febr. 3. 21:02
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát én inkább 100x hazudnék, mint egy nő szemébe mondjam, hogy 27 évesen még csak egy kézfogást vagy egy csókot se sikerült összekaparnom... de ez én vagyok, huszonévesen engem csúnyán megaláztak emiatt, úgyhogy utána hazudtam róla. Csak az elején kellett, és aztán miután tapasztaltabb lettem, már nem és nagy kő esett le a szívemről.

Valakinek biztos szerencséje van és kifog egy megértő és kedves lányt, de még ott is sok buktató van. Ez egy pszichológiai játék és meg kell tanulni a játékszabályokat - valaki meg pórul jár.

2019. febr. 3. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!