Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg létezik, hogy egy 40 éves férfi nem látott még korábban szőrös puncit élőben?
Egyszerűen nem akarom elhinni. A sztori: összejöttem egy nálam 16 évvel idősebb férfival, gondolva ő már sokat tapasztalt, nem most lát először nőt meztelenül, tudja hogy nem csak tökéletes test létezik. Az utóbbi időben a sok túlóra es mellette a vizsgaidőszakom végett nem volt időm borotválni magam odalenn, így egy 3 hetes szőr alakult ki. Semmi extra, nem vészes...
Láttam érdekesen nézi, poénosan megjegyeztem, hogy most ez a desszert mert nincs időm összecsapni meg nem akarom. Mondta hogy semmi baj, nem azért nézi, csak most lát először szőrös puncit. Állítólag minden exenek állandó selymes nunija volt, még annak is akivel előttem 8 évig együtt élt és nem tudta hogy nem csak a vénuszdomb hanem a nagyajkak is szőrösek...
Őszintén szólva rettentő kellemetlenül éreztem magam, hiszen nem dzsungel van odalenn mégis mintha kuriózum lenne úgy viselkedett vele és ez az ex de patyolat nő volt ez a herótom, az a nő maga volt a főnyeremény a beszámoló alapján hisz neki csak egy csíkja volt mindig.
Alapból rettentő gátlásos vagyok, ez a hosszas nézegelődés odalenn nagyon izgató volt számomra, aztán megláttam hogy nem is indult be a szerszám meg utána ez a fenti párbeszéd.... megint ott tartok, hogy le sem akarom venni a bugyim.
"Én is elfoglalt vagyok, de erre mindig jut idő."
vannak emberek akiknek fontosabb dolgok is vannak az életben, mint hogy folyton a punciszőrt nézze, család, egészség, stb és lehet nem annyira fontos egy laza dugó kapcsolatnak odatenned magad, mint mondjuk éppen 3 hetes karrierépítés, amikor csak 6 órát mész haza aludni, azt is Zombieként.
Aki tudja milyen az, mert nincs naponta 1 óra szabadideje sem, az megérti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!