Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik pasiknál, hogy magömlés van, de orgazmus nem? Illetve magömlés nincsen, de orgazmus van?
Velem eddig két esetben fordult elő.
Régebben amikor sokáig nem maszturbáltam, este merevedés közben, kezdődött a magömlés, amire felkeltem, de zsebkendőhöz nyúlni se volt időm.
A másik eset, amikor a multiorgazmusos technikákat kezdtem el gyakorolni, és elnyújtott maszturbációnál, sikerült úgy visszafognom, hogy csak egy kevés ondó "csepegett" ki, de nem volt orgazmus, és ugyanolyan merev is maradtam.
2eshez: ha csak egy csepp jött akkor az nem magömles... az semmi, csak előváladek.
Nekem orgazmusom volt egyszer úgy hogy nem jött semmi. Én is neztem de jó volt es a lánynak se kellett takarítgatnia :)
Ahogy a 7-es írja, az orgazmus és az ejakulációs reflex különválasztódik néha. Ez tudatosan is megtanulható - ezt hívják a férfiak között multiorgazmusnak, mert amíg nem spriccelsz, addig állva marad a műszer. Szóval az egyik irányba garantáltan létezik, sőt tanulható a dolog.
A magömlés orgazmus nélkül - mivel az orgazmus indítja be a reflexet tudtommal, szerintem ebből keveset fogsz találni. Maximum olyat, amit ruined orgasm címén találsz, hogy a csúcspontot elrontják szándékosan, de szerintem nem erre vagy kíváncsi, másról meg nem tudok.
Természetesen lehetnek kóros állapotok is - amit írsz te is kérdező a prosztatagyulladás esetén - de ezekről szakembert (orvos) érdemes inkább kérdezni, simán lehet még egy pár, ami ezt okozza.
Ha bővebben érdekel, kérdezz nyugodtan.
Az az orgazmus, ami nem jár magömléssel, nem hasonlítható a magömléses orgazmus intenzitásához. Bárki elérheti, ha az elélvezés határán, az úgynevezett megállíthatatlansági pont előtt egy másodperccel megáll. Ilyenkor egy kis ondófolyadék ürül, és az erekció megmarad, vagy nagyon könnyen újra elérhető, és kevés ingerlés után az igazi ejakulációs orgazmus is bekövetkezik.
Fordított jelenség, amikor magömlés van orgazmus nélkül, a prosztataingerlésnél fordulhat elő. Ilyenkor erekció sem feltétlenül jelentkezik.
Szerintem minden más csak ezotérikus mese.
#9-es, nem értek egyet, én sehogy sem avatkoztam bele, mégsem volt magömlésem és olyan intenzív volt, mint lenni szokott.
#7-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!