Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy a kamaszkori mozgásszegény életmód miatt lett átlagnál vékonyabb, kis péniszem?
na megint itt a vékonypéniszű rém, persze mióta így hívom, már nem írja, hogy vékony, hanem, csak azt, hogy "kicsi, miközben vagy 15 centi
ezt is kérdezted már, persze a törölt acc-oddal
semmi köze hozzá.
volt egy pasi, akivel szexeltem pár hónapig, nagyon vékony a pasi, csúnyán, csontosan vékony, mellé jó magas is.
első alkalommal majd elájultam mikor megláttam, 22 cm és eszméletlen vastag, ez nem vecc, esküszöm így van, úgyhogy nyugodj meg, semmi köze az életvitelhez. genetika !
3as szerinted most ezzel megnyugtattad?:D
állandóan ezen pörög
#5: Köszi, hát akkor nincs mit kezdenem vele. :(
Hátha lesz rá műtéti megoldás a jövőben.
Csak az a furcsa, hogy apámnak sokkal vastagabb és nem értem, hogy nekem miért ennyire látványosan kisebb. Illetve a sportolóknak is általában nagy "bulge"-ja szokott lenni (látványosan kilátszó péniszdudor a feszes nadrágból). Nekem meg épp hogy fityeg a boxerben.
Ha az ujjadnal vastagabb a farkad, akkor nincs gond, csak pszichológusra van szükséged. Kivéve, ha továbbra is évekig ezen akarsz pörögni, amig a kapcsolataidat is tönkreteszed ezzel.
A családi rovatban is van egy hasonló témára rákattant srác, neki az a mániája hogy 170centivel törpenövésű, és a szüleit okolja hogy nem hordták orvoshoz, és tönkretették az életét.
A testi adottságaidat el kell fogadni és kész, az ezeken való nyávogás az, ami ténylegesen tönkre tud tenni egy életet.
A kopaszodást tudok felhozni példának, ezt is lehet férfiasan, méltósággal viselni, meg vagyonokat költeni rá, átfésülni a fejtetőn pár szálat és lelki betegként szépen lassan közröhej tárgyává válni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!