Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Férfiak! Ti is úgy látjátok, hogy amikor egy férfi orálisan kényeztet egy nőt, abban több az adás, /az hogy nyújt valamit? / Több benne a lelkület? Talán a romantika is?
Nem tudom, én egyszer próbáltam puncit nyalni az akkori párom kedvéért, de nagyon nem izgatott fel se a látvány se a nyalás. Pár percig próbálkoztam de már a barátnőm is látta rajtam hogy nem élvezem és nem sértődött meg amikor abbahagytam. Ő szerette a farkamat orálisan kielégíteni de kértem hogy csak akkor csinálja, ha ő élvezi, mert nem igazságos hogy én nem nyalok ő pedig leszop.
Utána lett még egy barátnőm vele már előre közöltem hogy nem szeretek nyalni, ő szintén nem szeret szopni úgyhogy orálisan egyikünk se elégítette ki a másikat így voltunk együtt egy évet, most nincs senkim, de továbbra se akarnék nőket orálisan kényeztetni, nincs gusztusom hozzá. 27/f
Ha nagyon szeretek egy lányt, sőt, szerelmes is vagyok belé, akkor igen, nagyon oda tudom tenni magam, mert nekem iszonyú jó érzés, mikor azt látom, hogy beleremeg az egész teste, annyira élvezi.
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!