Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok erről? Valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? Valaki érdemben?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

sok hasonló kérdés volt már, tudom...

viszont senki nem jár vonalzóval, és senkinek nem tolómérő a szeme... viszont a legtöbb nő, már markolt péniszt...

tudom, hogy a szex nem csak a méretről szól, viszont most úgy kérdezem, hogy minden megegyezik, szerelem, elő-, utójáték, romantika, csak a méret más...

ha eddig a barátnőm exeinek mind vastag volt

(viszonyítás: mint egy üres wc guriga <4-5cm átmérő>)

szerintetek élvezheti az én méretemet is ( ami olyan vékony, mint egy coca-colas üveg kupakja <2,8-3cm átmérős>)

lányok/nők ha van egy percetek, légyszíves markoljatok meg egy colás üveg kupakját, és írjátok le , hogy az szerintetek nagyon vékony e?!

2018. nov. 24. 13:10
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
ne viccelj, egy wc guriga baromi vastag, szóval nem.
2018. nov. 24. 13:15
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem kell megmarkolnom egy kupakot ahhoz, hogy tudjam, nagyon vékony.

Ám én magamnak képes vagyok egyetlen ujjal gyönyört okozni.... legyen ez az alap.

2018. nov. 24. 13:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Kérdésedre nincs egyértelmű válasz és ne is reméld,nem oldja meg a testi problémád.Viszont van egy mondás, - ha rövid a cerkád told meg a nyelveddel.A barátnőd meg szeret nagyot mondani szerintem,hogy válogatta ki az eddigi partnereit?A barátnők pasíjára csapott le ha megfelelő volt az ácscerúza?Na ne má.Az nem bioztos,hogy meg is tartod a barátnődet,ill ő meg tart,de élvezni fogja a nyelv járásod főleg ha magas szintű a vizsgád.Igyekeztem nem obszcén lenni,de olvass a sorok között.Értékelj pacsival megitélésed szerint.Kösz
2018. nov. 24. 13:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát ez valóban vékony.
2018. nov. 24. 13:27
 5/7 anonim ***** válasza:
46%

"Mi az, Frédi, tű, vagy ár,

mi pinámban ki-be jár?"

2018. nov. 25. 20:25
 6/7 Czoch Andor ***** válasza:

Biztos benne sok igazság, "nem az számít, hogy vastag, vagy hosszú,az számít, hogy játékos-e?" Csiccsolína

Nagyon jó kis könyv a nyalásról is : Bartsch ORÁLIS SZEX TABUK NÉLKÜL. nEKEM meg van de nem tudom kölcsönadni.mÚLTKOR EGY NAGY ANTIKVÁRIUMBAN VOLT 1 PLD.

2019. jan. 26. 18:13
 7/7 nagybotos ***** válasza:
CICOLINA vagy Csiccsolina : nem az a fontos, hogy vastag-e, hanem, h. mennyire JÁTÉKOS.!
2019. febr. 9. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!