Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mért nem reagált erre érdemben a nővérem?
Figyelt kérdés
Szóval az történt hogy nővérem meg az egyik új barátnője a pasikról beszélgettek, aztán amikor meghallottam beszóltam nekik hogy ha ennyire ráérnek meg úgy sincs most senkijük mért nem leszbiznek inkább?
Erre a nővérem barátnője (ráütött egyet a nővérem seggére) rávágta hogy majd ő úgy elfenekelné a nővéremet hogy egy hétig csak remegne az a nagy feneke ha ilyet akarna, aztán tulajdonképpen őt ki is nyalhatná ha nem lenne más, de ő biztos nem nyalná ki a nővéremet soha.
A nővérem aki meg egy elég nagyhangú harcias csaj csak (dörzsölte a fenekét) annyit mondott, hogy hát akkor ezt inkább kihagynám.
Amúgy egyik sem leszbi.
De azt nem értem hogy a nővérem mért ütött vagy szólt vissza ennek a csajnak?
Nem kell veletlenul a haz korul egy segito kez? ;)
23/f
2016. ápr. 22. 12:01
3/9 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam hogy ez lesz belőle, én csak poénnak dobtam fel a labdát, de a nővérem nem az a típus aki ne védené meg magát.
2016. ápr. 22. 12:01
4/9 anonim válasza:
Lehet hogy már csinálták, és azért...
2016. ápr. 22. 12:03
5/9 A kérdező kommentje:
Nem csinálták, de ha csinálták volna akkor is visszavághatott volna.
2016. ápr. 22. 12:06
6/9 anonim válasza:
Megállították az eszed:D Isten hozott a jelenben!!:) Kizökkentettek téged a kis világodból, hogy nem úgy reagálta le, ahogy te számítottad volna:) És ezzel elgondolkoztatott, és ki kellett lépned a sablonok közül, amiket akár mások rádhagyományoztak:):) Elgondolkodtatott, hogy miért, szóval most figyelhettél egy kicsit a saját "csupasz" gondolataidra, ami között nem voltak másnak a rádaggatott eszméi.:):) Csak a te sajátjaid "natúrban", letisztultan.:) De azért szerintem legközelebb ne szólj be! Ha ők hagynak téged békén, akkor hagyjad őket te is!!:) Ne csinálj magadnak felesleges gondot azzal, hogy valakinél kihúzod a gyufát, úgymond, mert visszafelé sül el; minden gondolat, cselekvés , amit elindítasz, visszatalál hozzád, és neked is meg kell élned, hogy megtanuld, hogy rossz, és soha többet ne tedd a másikkal, mert neked se esett jól. Ez a karma amúgy, hogyha rá akarsz keresni:);) Szép napod legyen!:)
2016. ápr. 22. 19:33
7/9 anonim válasza:
Ez csak sima poénkodás, bolondozás.. A reakció meg azért olyan amilyen, mert lehet hogy kicsit meglepő volt. De nincs ebben semmi "leszbi" dolog, hogy ide ezt ki kellett volna írni.
2016. ápr. 22. 20:15
8/9 anonim válasza:
Lehet majd egyszer arra érsz haza hogy a nővéredet ott nyali faliza a barinője. ;)
2016. ápr. 22. 20:32
9/9 anonim válasza:
Nem mert máshogy reagálni, mert félt, hogy a barátnője vagy te vagy a szomszéd bácsi nagyon csúnyán megveri.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!