Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért reagált így mikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért reagált így mikor elélvezett?

Figyelt kérdés
200 km-t utazott miattam. Mikor csókolóztunk az ágyban ő elélvezett a nadrágjába. Mondta hogy ez mi? Mi ez? Mi történt? És kétségbeesetten viselkedett. Mondtam neki, mi... utána kiment a fürdőbe, vissza jött. Aludt egyet, reggel pedig haza ment.
2015. máj. 27. 13:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
... milyen nemű is volt? fiú?
2015. máj. 27. 13:05
 2/18 anonim ***** válasza:
Hát gondolom mert szégyellte magát mert még gyakorlatilag hozzá se értél, de elsült :/
2015. máj. 27. 13:06
 3/18 A kérdező kommentje:
36 éves
2015. máj. 27. 13:08
 4/18 anonim ***** válasza:
Leírtad, miért viselkedett így. Csók alatt elsült, ez kellemetlen lehetett neki. Próbált úgy tenni, mintha semmiség lenne, de szerintem nagyon zavarta.
2015. máj. 27. 13:10
 5/18 Mokyu! ***** válasza:
100%
A bíróság meghozta az ítéletet , és az ítélet ......... "lol"
2015. máj. 27. 13:10
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

#5 nem lol, nem épp vicces a dolog. De a pasinak se lehetett 36 éves kora ellenére nagy tapasztalata ha így reagálta le.

Kérdező: Rád volt izgulva mint Maci a málnásra, és nem tudta kezelni a helyzetet hogy elsült sajnos.

2015. máj. 27. 13:12
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
36 évesen beleélvezett a gatyájába egy csóktól?:DDDDD hallod szerintem kifogtál egy 36éves szűz srácot :D a reakciója is erre utal hogy így zavarba jött és nem tudta kezelni a szitut.:D:D mennyire ratyi
2015. máj. 27. 13:14
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

36 évesen egy csóktól a gatyába lőni, az durva.

Vagy szűz, vagy annyira jó nő lehetsz, amihez életében nem volt még köze és nem is álmodott róla, hogy valaha lesz, de úgy nagy általánosságban is jó bige lehetsz. :)

2015. máj. 27. 13:21
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Próbálom beleélni magam... és arra jutottam, hogy hihetetlenül megalázó érzés lehetett. Egy tininek is ciki, de egy 36 évesnek? Gondolom kegyetlenül ki lehet éhezve...
2015. máj. 27. 13:23
 10/18 A kérdező kommentje:
Elvált, volt neki felesége is. Szóval szerintem nem a nőzéssel lehetnek gondjai. De olyan furán viselkedett. Mintha nem tudta volna hogy mi történt, és mi jött ki onnan... :/
2015. máj. 27. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!