Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Amikor cumiztok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Amikor cumiztok valakit és elviszitek, hogyan lehet az utolsó pillanatban kivenni a szátokból a péniszt, hogy ne menjen bele sperma?

Figyelt kérdés
Vagy ilyenkor azért megy bele egy kicsi azt érzitek és onnan tudjatok, hogy ki kell húzni? Meg érzitek az ízét, vagy az első adag megcsapja a szátokat vagy mi? Mert a videókban is látni, hogy a lány egy kicsit azért nyalogatja a száját a végén! Ez nagyon szexi amúgy! Ha nem akarjátok a cuccot, de azért így is elviseltek egy kicsi belőle! :)

2018. okt. 28. 05:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Látni és érezni amikor már nagyon közel van, szóval aki annyira undolodik tőle az gondolom csak simán vált és kézzel csinálja végig.
2018. okt. 28. 06:18
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Hova kell elvinni?
2018. okt. 28. 06:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk beszéld meg előtte a pasival, hogy mit szeretnél/nem szeretnél ő előbb érzi ha már közel a csúcs és kiveheti időben.
2018. okt. 28. 06:36
 4/10 anonim ***** válasza:
71%
Cumi közben nem szoktam sehová vinni a partnerem. Szép is lenne ha ide-oda cipelném 🤣
2018. okt. 28. 08:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Lehet érezni nagyjából, hogy mikor készül a pasi elélvezni. Egyrészt a reakcióiból, sóhajtásaiból mondjuk, másrészt a pénisze is még jobban megkeményedik közvetlenül előtte. Pláne ha már sokszor csináltad neki, akkor egy idő után elég jól kitapasztalod ezeket a dolgokat.

A videókban ennek ellenére azért nem tudják a lányok mindig, mert ott nincsenek összeszokva még eléggé. Konkrétan általában akkor csinálják ugye először az adott pasinak. Ezért fordulhat elő az, amit mondasz, hogy az első lövés a csaj szájába megy, hacsak a pasi nem szól neki időben.

2018. okt. 28. 11:27
 6/10 anonim ***** válasza:
83%

Videókban a látvány lényeg, ahogy belespriccel a szájba... Vannak akik erre izgulnak. :) :)

Én pasiként amondó vagyok, hogy sokkal jobban élvezem, ha a lány engedi a szájába és utána nem egyből rohan, hanem még pár mozdulatot tesz a farkamon... :) :) Az elfogadás szexi :) :) Ha lenyeli, akkor pedig a legjobb...;) ;)

2018. okt. 28. 12:47
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem személy szerint azzal sincs gondom, ha a párom a számba élvez, de azzal se, ha valahová máshová. Viszont tudom, hogy mikor van pont élvezés előtt, tehát csak akkor élvez a számba, ha úgy van megbeszélve, vagy én úgy akarom, hogy odaélvezzen. Tudod az évek, meg a tapasztalat. :)
2018. okt. 28. 13:05
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére nem popsifej a párom, és képes szólni, ha jön.
2018. okt. 28. 15:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Imadom ha szamba elvez De van h nem akarom. Egyszer egy pasi megkerdezte honnet tudtam hogy élvezni fog? Tapasztalat ifjak! Jobban megduzzad es erzem tzdom. Meg lehet tanulni
2021. jan. 3. 05:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez szerintem gusztus kérdése, de a lányok többnyire ha rendesen ki vannak elégítve, akarják, hogy a szájába élvezzenek és le is nyelik. Egyébként a pasi dolga, hogy beleélvez-e a szájba, mert ugye tudják, hogy kedveli-e a hölgy vagy sem, hogy bele élvezzen.
2021. ápr. 19. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!