Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől függ a sperma mennyisége?
2 honapja jottem ossze egy sraccal. Kb 10-12 alkalommal voltunk eddig egyutt.
O a 3.baratom.
Szex utan eszrevettem hogy eleg nagy mennyisegeket elvez.
Akar gumiban elvez el punciban vagy testre, cicire elvez mindig eleg nagy mennyisegeket spriccel, ami nyilvan izgato es nagyon jo latni hogy ilyen hatassal vagyok ra.
Az elozo 2 baratom viszont egy alkalommal sem elveztek ekkorakat. Mitol fugg hogy kinek mennyi spermaja van?
Fiuk lanyok velemenye is erdekel hogy ki mit tapasztalt es mennyit szokott elvezni?
Koszi :)
az hogy mennyi a sperma mennyisége az nem a te érdemed.
nincs olyan hogy jó a szex meg a nő, akkor sok az anyag, ha szar akkor meg kevés, ha rossz akkor nem élvez el.
kinek több, kinek kevesebb
99%-ban 3 dolog befolyásolja:
- Izgalmi fok, utolsó szex óta eltelt idő
- Hidratáltság
- Genetika
Ferfitol is fugg hogy mennyi jon ki, eletkortol is (26 evesen nagysagrendekkel tobb jon ki mint 19 evesen jott), es attol is h mennyi ideje uritettem utoljara.
Ha pl egy nap kielegitem magam tobbszor is akkor extrem esetben az 5-6. alkalommal alig jon valami.
De volt olyan hogy egy hosszu lassu szex vegen (iszonyatosan felizgulva tobbszor megallva hogy elmenjek) cicikre akartam elmenni es konkretan az ágy mellett allva átlőttem a szobát tobbszor is. Szo szerint akkora mennyiseg jott ki akkora erovel hogy 2-3 sugar teljesn atrepult a franciaágy felett, neki a falnak. Szoval van olyan hogy jo szex es rossz szex. A ferfinak is jo ha el van huzva az elojatek es 3/4 oranal hosszabb ideig tart az izgalmi allapot.
Fiatalabb koromban pl volt szinten egy ilyen nagyobb élvezésem, egy randi utan, odabujt a lany szerelmes voltam es meg nem tartottunk ott hogy szex lehessen. A randi vegen fajtak a heréim, annyira ereztem hogy feszulnek, csak szex jart a fejemben, kielegitettem magam es iszonyat mennyiseg jott ki. Randi alatt gondolom folyamatosan szekretalodott az ondi, nyilvan sperma nem lett tobb, de az ondo mennyisege abszolut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!