Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, a szex közbeni fing*ról!?
Figyelt kérdés
Ciki, nem ciki ?
Izgató, nem izgató ?
Erre vágyik a barátnőm, ki szeretné próbálni, én viszont ettől undorodom. Szeretem nagyon, de nem tudom mitévő legyek, ez nekem férfiként megalázó !
2018. szept. 10. 22:43
1/14 anonim válasza:
Erre vágyik a barátnőd? Értelmes nő nem volt?
2/14 A kérdező kommentje:
Nem rossz nő ő, sőt rendkívül értelmes és intelligens, de pár hete teljesen rákattant erre. Azt hittem egy hüly* blöff az egész, de nem.
2018. szept. 10. 22:53
3/14 anonim válasza:
Ez nem megalázó ez gusztustalan
5/14 anonim válasza:
Én pont attól szoktam inkább félni, hogy véletlenül elrottyantom magam, mert sokszor fel vagyok puffadva, megkönnyebbülés lenne, ha a barátnőmet nem zavarná, mindenesetre elég gusztustalan.
6/14 A kérdező kommentje:
Most mit kezdjek ezzel ?
Be vagyok ettől reszelve.
2018. szept. 10. 23:08
7/14 anonim válasza:
Volt már, hogy popsiba csináltuk és jött. Sajna ez van. A szénsavas üdítő/víz átka. Akár kapcsolatban, akár csak alkalminál normális felnőtt emberiek tudják kezelni és nem nevetik ki a másikat. A punci puki pedig sokszor előfordul, ez is természetes.
25N
9/14 anonim válasza:
Ő akar recsegtetni miközben pumpálod, vagy tőled várná a hangokat?
10/14 anonim válasza:
Kipróbálhatjátok, hogy az ujjadat a végbélnyílására teszed, ő elereszt egyet, te pedig amikor érzed a gáz nyomását, finoman felengeded-visszazárod, mintha egy rézfúvós hangszer pl. trombita billentyűjét kezelnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!