Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb fiú nem mer keményebben szexelni?
Figyelt kérdés
De nem is romantikusak, egyszerűen csak rosszul szexelnek, nem tudnak dugni rendesen?! Úgy csinálnak mintha egy törékeny porcelánfigura volnék, pedig mindig kérem hogy csinálják keményebben, vadabbul de hiába túlságosan óvatosak, olyan bizonytalannak tűnnek még a kedvem is elmegy a szextől.
Miért féltek keményebben hozzányúlni egy lányhoz? Miért vagytok ilyen óvatosak?
2018. okt. 9. 20:21
2/23 anonim válasza:
Sok csajszi mondja,hogy szeretné a kemény sexet,olyan falhoz baszósat!!
3/23 anonim válasza:
én szívesen alávágok ha azt szereti a nő
4/23 anonim válasza:
Én inkább romantikázós típus vagyok.
5/23 anonim válasza:
Nem lányokkal kellene kezdened :) vagy csak szimplán súgó a fülébe hogy baszni akarsz!
7/23 anonim válasza:
Nekem inkább eddig olyan volt aki hangoztatta hogy mennyire keményen szereti, de amikor odakerültünk akkor meg már megkért hogy azert ne ennyire.... olyankor szinte még a kedvem is elmegy...
8/23 anonim válasza:
Mert csak hangemberek vagytok...
9/23 anonim válasza:
Attól még tudnak rendesen szexelni. Sok nő nem azt akarja, hogy szétbasszák. S ha vki durvábban szeretné, akkor sem lehetnek biztosak, hogy mennyire gondolt a nő.
A legegyszerűbb megoldás, ha jó keményen meglovagolod, bemutatni neki mire vágysz. Hátha utána már bekeményít.
10/23 anonim válasza:
Mert a csapból is az folyik hogy milyen érzékeny egy p... és hogy óvatosan kell vele bánni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!