Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Squirt lett volna?
Figyelt kérdés
Tegnap orakig masztiztam, mar jopar elvezesen tul voltam es az utolsonal olyan volt, mintha eroteljesen kifolyt volna belolem valami abban a masodpercben.. nagyon fura volt, ilyet meg nem ereztem2019. jan. 24. 12:30
1/3 anonim válasza:
és ugyanúgy masztiztál mint korábban?
az, hogy azt érzed kifolyik és a valóban kifolyik között van különbség, főleg a spriccelős orgazmus más :)
2/3 A kérdező kommentje:
Ugyanugy, csak talan jobban ellazultam
2019. jan. 24. 12:33
3/3 anonim válasza:
mi az ami nagyon izgat?
próbáld meg, hogy maszti előtt és közben nagyon izgató dolgokról fantáziálsz, esetleg csinálsz
és úgy élvezz el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!