Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van ejakulációm (squirt),...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ejakulációm (squirt), közben baromi jó érzés is, ahogy a párom dolgozik rajtam, kb azt se tudom hol vagyok, de nem tudom, volt e hüvelyi orgazmusom? N25

Figyelt kérdés
Csikló orgazmust már kislány korom óta könnyen okozok magamnak, de a hüvelyivel soha nem boldogultam. Most van a harmadik párom, vele isteni a szex, ő hozza ki ezt a spricces dolgot. De honnan tudom, hogy volt e orgazmusom? Létezik olyan h van spricc de nincs orgazmus?
2018. aug. 27. 21:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Konkretabban mit ereztel?

Erezted ahogy hirtelen falami felgyul es egyszercsak mint rgy lehelet elmegy,

Vagy megfeszultel es olyan erzest mint meg soha ereztel?

Szerintem "ha volt spricc" biztos atelted a huvelyi orgazmust

Utana csak tapasztalod hogy milyen, nekem ha spriccelos orgazmusom van akkor egy iszonyatosan jo orgazmust elek at.

Ezek az en velemenyeim

19/N

2018. aug. 27. 21:55
 2/5 anonim ***** válasza:
A hüvelyi orgazmust szerintem elég jól meg lehet érezni és különböztetni a csikló orgazmustól. Nem lehet nem észrevenni de ilyen spricc féle meg nekem nem szokott lenni... Szóval :/ :)
2018. aug. 27. 22:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Érzem előtte hogy , fú mindjárt robban’ :D párom pólóját ki is kellett rakni mosni, olyan nedves lett
2018. aug. 27. 22:18
 4/5 anonim ***** válasza:

A kettő nem mindig jar együtt.

Tapasztalatból mondom.

2018. aug. 27. 22:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk. Mégis honnan tudnánk orgazmálsz e miközben jön az anyag belőled?
2018. aug. 27. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!