Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mikortol kezdtétek a fogamzásgátlót? Csajommal gumiban csinaljuk de ugy szeretnék már a puncikájába élvezni arra ösztönözném hogy kezdje f/26 .17/l
“Az egészségprobléma teljesen hülyeség” örülök, hogy a nődnek nem lett baja, de nem érted a dolgot. Nem véletlenül tüntetik fel rajta a mellékhatásokat, kockázatokat. Olvass utána, mielőtt hülyeségeket beszélsz. Hogy jön ide a gyerek? Nem neki, hanem a lánynak lesz baja, akár halálos kimenetelű is; tudod mennyivel megnöveli a trombózis kockázatát? Sőt, akiknek a családjában előfordult, egyáltalán nem is szedhetik.
17 évesen pedig fejlődő szervezetről beszélünk, de persze, nyugodtan nyomjuk tele hormonokkal...
Szedjétek ti, férfiak, hogyha olyan ártalmatlan dolog ez;)
És ha erős vérzése van,akkor sem szedheti,mert 17éves? Ugyanmár.Nem kell rögtön bikagyógyszert szednie...
Továbba azért írtam, hogy kérdezzen rá az orvosnál. Viszont a doki sem tanácsolja, van más lehetőség a gumin kívül is. Persze ha tartós kapcsolat MINDENKÉPP! A videóból meg kiderül,hogy milyen lehetőségeg van még kedves. További szép napot!
"én 17 évesen kezdtem el a menstruációs problémáim miatt"
Ugye tudod, hogy a tabi csak elfedi a valódi problémá, de nem oldja meg?
" van más lehetőség a gumin kívül is. "
Ja csak a 2 legbiztonságosabb még mindig a tabi és a gumi (utóbbi egészségesebb és a nemi betegségek ellen is véd ugyebár a többivel ellentétben). Sokan jönnek pl. a hormonmentes spirállal.. Annak tudod milyen következményei vannak? Egy barátnőm szedte, dőlt belőle a vér és pokolian görcsölt, a méhe pedig annyira begyulladt, hogy kérdéses, hogy egyátalán lehet-e gyereke majd..Ja és ez nem azonnal derült ki, mert a doki mindig elhajtotta, hogy ez ezzel jár..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!