Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amióta fogamzásgátlót szedek néha előfordul hogy a párom hamarabb megy el mint én, de utána nem elégít ki. Mit tegyek?
Izgasd fel nagyon de ne legyen behatólás. Amikor érzed hogy el fog élvezni hagyd abba, fordulj a fal felé és mondd hogy ennyi volt, már nincs kedved a szexhez. Ezt csináld meg vele vagy tízszer.
Át fogja értékelni a dolgokat.
"de ezt undorítónak tartja miután elment bennem."
Saját magától undorodik? A fog.gátló az ő kényelmét szolgálja, és ezek után még finnyáskodik!? Hogy lehet ennyire önző!? A te élvezeted nem is érdekli? Hiszen miatta (is) "mérgezed" magad! Ha ennyire zavarja a sperma, térjetek át/vissza a gumira, probléma megoldva.
előtte csinálja. Én úgy szoktam bnőmnél, hogy mielőtt elmennék, megcsinálom szájjal, aztán vissza és úgy nyerünk egy kis időt és utána el tudok menni. (aztán van mikor egy szex-es orgazmus is közbeszól neki hálisten)
Miután elmentem belé, én sem nyalnám ki ez tény. Azért ez nem a szeretetről szól, közvetlen wc után se nyomna senki Anált szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!