Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más pároknál is rendszeresen előfordul, hogy mikor együtt vagytok és az utcán utána fordul mindenféle csaj után a férjetek?
Szerintem eléggé szarik bele már akkor a kapcsolatba..
Kíváncsi lennék, hogy azok a "férfiak"? akik ezt csinálják a kapcsoaltban, a kapcsoalt elején is csinálták-e?
Én pl egyszer "kaptam rajta" a párom, a kapcsoalt elején. Már akkor nem akartam elhinni, hogy valakinke rendesne utánafordul míg ott vagyok és utána néz. EL is kaptam hogy ez most mi votl? Kiderült, nem is a csajt nézte meg.
Tekintve, hogy 6 éve vagyunk együtt és nem csinált ilyet, azt is csak benéztem valószínűleg. Nem egy primitív bunkó.
Szóval más háztratásokban ez szerintem alap.
Az, hogy miért csinálja feltűnően: sokan direkt a figyelmedért, ha pl elhanyagolva érzi magát ésérezni akarja, hogy még kell neked. A másik ok az önbizalomhiány is lehet. Vagy már ennyire sem törődik a tiszetlettel, hogy legalább előtted visszafogja magát.
Hogyan fejezted ki felé, hogy ezt te nem tűröd el?
Mivel évek óta nyomja, gondolom elváltál tőle, hiszen nem kellesz neki. Jah, azt nem ... csak gyakorizol, mert ez egy szerinted még menthető, tiszteleten és szereteten alapuló, értelmes kapcsolat.
Nem, itt is hagynék egy ilyent a pcsába!
(Nekem apám ilyen, számomra is megalàzó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!