Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre ritkább a szex barátnőmmel. Emellett fogamzásgátlót szed? Ez is lehet egy ok?
Tutira ez az oka!
A puncija is ki fog száradni , csak idő kérdése. És orgazmusa is nehezebben lesz majd
Fogamzásgátló okozhat libidó csökkenést és hüvelyszárazságot
nekem volt olyan bogyó ami úgy lecsökkentette a nemi vágyam h a hátamközepére nem kívántam az aktust de még azt se h hozzámbújjon a párom
és volt olyan amitől annyira száraz volt a hüvelyem h szinte állandóan kezelésre jártam mert a szárazság miatt fogékonyabb lettem hüvelygombára a szex siralmas volt hiába volt síkosító már maga az megölte a hangulatot h bekellett ilyennel segíteni hogy ne nyársalja fel a bőrömet a Párom pénisze hanem csússzon a dolog..
Mióta nem szedek semmilyen hormonális fogamzásgátlót minden kellemetlenség megszűnt a libidóm az egekben párom nem győz lépést tartani velem.
24N
még azt elfelejtettem h fogamzásgátló abbahagyása is felborítja a hormonjait és ezért se kívánhatja még úgy idő kell míg kiürűl a szervezetből és helyre áll a rend. nekem is kellett majdnem fél év mire minden okés volt szexuális téren.
ha megcsalna nem kockáztattna azzal h abbahagyja a fogamzásgátlót. Ha van gerince akkor szakít és nem kúrogat félre
24N
Nekem is fél évre a fogamzásgátló szedésének kezdete után eltűnt a libidóm, a szex gondolatától is legszivesebben elaludtam volna. Szegény páromat még kézzel, orálisan kielégítettem, de az, hogy bennem legyen egy teljesen felesleges aktusnak tűnt. Pedig régebb nem így volt. Ja és hüvelyszárazság minden jött.
Abbahagytam a szedését 4 hónapja és már most jobb, már gondolok a szexre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!