Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fogamzásgátlót nem szedhetek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátlót nem szedhetek, a barátom a gumit nem bírja. Évekig csináltuk megszakítással, ami bejött, de egyre jobban félek, és már nem tudom magam elengedni. Babát szeretnék, de attól is félek. Mit tehetnék ebben a szituban?

Figyelt kérdés
Nekem is jobb persze gumi nélkül, és örülök, hogy mindketten így jobban érezhetjük egymást, de ott van bennem a félsz, hogy mi lesz, ha... Volt már valaki így? Bár végülis 25 évesen lehet nem is lenne akkora para a baba, meg most fogunk összeköltözni.

2016. szept. 2. 11:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
64%

A gumit nem bírja dolog nagy hülyeség, csak nem szereti használni.

Más megoldás a női gumi, meg egyéb behelyezése, vagy köttessétek el a pasi cuccát.

2016. szept. 2. 11:30
 2/19 A kérdező kommentje:
Tényleg nem bírja, ezerszer próbáltuk és lelankad neki... és akkor én is szex nélkül maradok. :(
2016. szept. 2. 11:31
 3/19 Scav ***** válasza:
A megszakítás nem védekezés. Oroszrulett.
2016. szept. 2. 11:31
 4/19 A kérdező kommentje:
Igen, ezt én is tudom... de ő meg szeretne babát, és örül is, amikor nekem késik picit. De persze, én sem vetetném el. Csak azért tervezni is jó lenne.
2016. szept. 2. 11:33
 5/19 anonim ***** válasza:
74%

Ha a gumitól lelankad, akkor menjen agyturkászhoz és kezeltesse ki magát, mert ez pszichés probléma.

Egyébként meg francot érzitek másként, csak bemesélitek magatoknak. 0,055-0,085 mm között van a vastagsága, nem érezhető a különbség fizikailag (több mint 20 éve védekezem óvszerrel, semmi problémám nem volt, de egyik partneremnek sem).

2016. szept. 2. 11:37
 6/19 anonim ***** válasza:
51%
Ha most terhes is leszel megszületik a baba utána is kell védekeznetek
2016. szept. 2. 11:38
 7/19 anonim ***** válasza:
42%
5ös te nem érzel külömbséget ha gumi nélkül csinálod? Nincs rá kifejezés mennyivel jobb nélküle
2016. szept. 2. 11:39
 8/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom te hogy vagy vele, de én igenis érzem a különbséget. De nem gond, nem vagyunk egyformák. Esetleg ezek a kúpok, krémek mennyire tutik?
2016. szept. 2. 11:42
 9/19 anonim ***** válasza:

kúpok, krémek nem jók.

Egy dologra vigyázzatok: semmi hormonális cuccot ne szedj, mert nagyon összezavarhatja a baba projektet, évekig is.

A legtutibb a gumi, és ha lelankad attól, hogy felteszi az nem fizikális, az mentális, szoktassa magát hozzá, próbáljatok ki mindenféle márkát.

2016. szept. 2. 11:46
 10/19 A kérdező kommentje:
Nem, nem is akarok szedni semmi hormoncuccot, mert már próbáltam, és majdnem belehaltam. Szó szerint. Ha az utolsó orvos, akinek nyafogok a fejfájás miatt, nem szól, akkor nekem annyi lenne sajna. :(
2016. szept. 2. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!