Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fogamzásgátlót nem szedhetek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátlót nem szedhetek, a barátom a gumit nem bírja. Évekig csináltuk megszakítással, ami bejött, de egyre jobban félek, és már nem tudom magam elengedni. Babát szeretnék, de attól is félek. Mit tehetnék ebben a szituban?

Figyelt kérdés
Nekem is jobb persze gumi nélkül, és örülök, hogy mindketten így jobban érezhetjük egymást, de ott van bennem a félsz, hogy mi lesz, ha... Volt már valaki így? Bár végülis 25 évesen lehet nem is lenne akkora para a baba, meg most fogunk összeköltözni.

2016. szept. 2. 11:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
#1-es és az #5-ös jó nagy baromságokat ír.
2016. szept. 2. 12:10
 12/19 anonim ***** válasza:

#11:

Páratlan az érvelésed, amivel cáfoltad a mondandómat :-P (#5-ös)

2016. szept. 2. 12:47
 13/19 anonim ***** válasza:
47%

Van ilyen... engem is zavar az ovszer.

FF27

2016. szept. 2. 13:06
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem mondta egy szóval sem, hogy óvszer nélkül ne lenne jobb a szex. Persze, hogy jobb.

Ettől függetlenül akinek nincsenek pszichés problémái, az gumiban is tudja élvezni! Mert lehet élvezni. Számtalan pasi elélvez akkor is, ha gumiban szexel. Az egy dolog, hogy jobban örülne, ha nélküle is lehetne. Viszont azt gondolom, hogy ha valakinél más nem jöhet szóba, meg nem akar minden évben gyereket szülni, akkor a guminak sem kéne gondot okozzon...

2016. szept. 2. 16:26
 15/19 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem az orosz rulett is tartható dolog... De akkor adok pár tippet.

Először is nem csak pszichés dolog lehet az h gumiban nem megy el! Volt pasim aki a tövére postagumit tett,ettől később ment el. A F.rok gyűrűvel is ezt érik el. És a gumi is szoros, lehet h túl kicsit használtok. Vki írta h többet kellene kipróbálni... igaza van!

A kúpot nem fogod tudni berakni mert az lesz belőle h csak akkor kellene ha már berakja de míg várja h kibontsd lelankad v simán nem lesz kedve senkinek keresgélni stb stb... És ezeket a kupokat krémeket kiegészítőnek adják mindig.Önmagában kevés.

Spermaölő hatása van. Gumi mellé tökéletes és akk nincsenek balesetek...

Az elkottetes neve családtervezés. Bizonyos esetekben lehet róla szó, ha nincs gyerek akkor tuti hogy nem😉

Azt javaslom hogy ne kockaztass egy trombózist, de beszélj az aggodalomaidról a pároddal. 25 évesen és 30 vagy akár 18 és 36 évesen is lehet ideális a baba. De mindenképpen gondold végig. A negatív mondatok, a kőkemény valóságra utaló történetek éppúgy valósak,mint azok,amik a boldogságról szólnak. Egy baba mellett mindkettőben lesz részed. jóban rosszban egyaránt.

Ha összeköltözés lesz nem biztos hogy baba is kell egyből. Ha jól megvagytok, stabil anyagi hátteret tudtok magatok mögött és olyan jövőkép van elottetek amiben a babának családnak helye van, szerintem csak akkor érdemes belevágni.

De csak 19 vagyok, nem biztos h igazam is van.

2016. szept. 2. 17:26
 16/19 anonim ***** válasza:
mit értesz az alatt, hogy már nem tudod magad elengedni?
2016. szept. 2. 19:00
 17/19 A kérdező kommentje:
Jelentem, elmúltak az elengedős gondjaink :) Viszont a védekezés része még megmaradt...
2016. szept. 6. 16:48
 18/19 anonim ***** válasza:
szupi,és ez mit takar?
2016. szept. 6. 21:08
 19/19 A kérdező kommentje:
Ismét nagyokat szexeltünk, ezt takarja. :)
2016. szept. 7. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!