Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Mikortol kezdtétek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mikortol kezdtétek a fogamzásgátlót? Csajommal gumiban csinaljuk de ugy szeretnék már a puncikájába élvezni arra ösztönözném hogy kezdje f/26 .17/l

Figyelt kérdés

2019. jan. 20. 19:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%
Lehet hogy soha nem fogja, mert nem füllik hozzá a foga. Ne erőltesd
2019. jan. 20. 19:32
 2/15 anonim ***** válasza:
én 17 évesen kezdtem el a menstruációs problémáim miatt, de kizárólag a párom miatt csak akkor kezdeném el szedni h ha tudnám hogy nem csak heti 2-3 szex van hanem jóval több
2019. jan. 20. 19:36
 3/15 anonim ***** válasza:
88%
Kár,hogy egy kiskorút hormonokkal akarsz tömni :(
2019. jan. 20. 19:39
 4/15 anonim ***** válasza:
96%

Rengeteg mellékhatása lehet egy fogamzásgátlónak. Az egészségügyin túl ott van a libidó csökkenés is.

Nekem a párom tabit szed, de boldogan húznék inkább gumit ha abbahagyná.

2019. jan. 20. 19:53
 5/15 anonim ***** válasza:
91%
Kitennéd önzőségből egy rakatnyi egészségügyi kockázatnak, csak hogy jó legyen a farkadnak?
2019. jan. 20. 20:36
 6/15 anonim ***** válasza:
90%
Tehát arra ösztönöznéd, hogy tönkreb...a az egészségét, csakhogy te beleélvezhess a “puncikájába”. Ha ilyen önző vagy, szerezz inkább egy guminőt.
2019. jan. 20. 20:49
 7/15 anonim ***** válasza:
96%

Én az a típus vagyok, aki soha nem fog szedni semmilyen szarságot.

Lehet a csajod is ilyen, különben valószínűleg már szedné magától és nem arra várna, hogy te mond neki. Komolyan azért tömnéd ilyenekkel hogy csak a puncikájába élvezhes, más nem is számít? Én azt mondanám neked, hogy szedjél te! De gondolom ez már nem tetszene...

2019. jan. 20. 21:21
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

Én nem szedek ,de nem is élek nemi kapcsolatot .

Szerintem simán szedhetnek ,ha akarná.

DE mindenképp vidd el nőgyógyászhoz ,mert vannak különböző féle tabletták és mivel fiatal ,akár hormonális gondokat is okozhat ,így kéne egy egészségugyi megallapitas .

L

2019. jan. 20. 21:48
 9/15 anonim ***** válasza:
Én fél év után álltam át tablettára, és nem árt egy tesztet is csináltatni nehogy elkapjatom valamit egymástó amiről nem is tudtok
2019. jan. 21. 07:05
 10/15 tudadlan ***** válasza:
0%

Ennyi hülyeséget írni, amennyit ti tudok! Még jó hogy nem orvosi rendelőben dolgoztok. :D 17évesen ha Ő is szeretne nyugodtan. Azért előtte kérje ki az orvosa véleményét. Létezik már 100féle tabletta. Kezdhet a leggyengébbel. Vagy a ha nem talál megfelelő tablettát akkor a köv. videót nézzétek meg, s lehet választani a többi lehetőség közül. Ha tartós kapcsolatban vagytok nyugodtan el tudjátok hagyni a gumit. A videó után látni-hallani fogjátok.

u.i. nekem a párom 10(!) év után hagyta abba, s született egy gyönyörű kislányunk. Úgyhogy egészségpróbléma teljesen hülyeség! 17éves meg már nem teljesen fiatal

https://www.youtube.com/watch?v=f64Kml3adQ4

2019. jan. 22. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!