Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Azok akik szedtek fogamzásgátlót hogy meritek megengedni a pasitoknak hogy belétek élvezzen? (Úgy hogy még nem akartok babát)
A fogamzásgátló arra van kitalálva, hogy megóvjon a nemkívánt terhességtől. Így merem megengedni a pasinak, hogy belém élvezzen.
Nem is értem ezt a kérdést...
Már nem szedek .
De anno úgy voltam vele ha már gyógyszert szedek akkor lőlje belém az anyagot mert ha ki kapkodja amikor pont a legjobb akkor teljesen feleslegesen tömöm magam hormonokkal
Hát igy mertem engedni
24N
Nem tudom, hogy honnan jött ez a 99%, és hogy mire vonatkozik.
A Pearl-index értéke 0.3 %, vagyis 333 nőből, akik tablettát szednek 1 esik teherbe egy év alatt. Ha mondjuk heti 2 alkalommal kötösülnek, az kb. évente 100, tehát a hibaarány a százada a fentinek, 0,003 %. Másként fogalmazva a biztonság egy közösülésre 99,997 %-os.
Ez olyan kis érték, hogy simán vállalható, és 6x jobb, mint a gumióvszeré.
"A gumi túl macerás volt."
A gumin mi macerás? Felhúzod, és kész. A tabinál figyelni kell, hogy mindennap bevedd, ha hánysz, vagy antibiotikumots szedsz, akkor kiegszítő védekezés kell. A felszabdultság meg nem tudom miért lenne, mert a guminál legalább látod, ha gáz van, míg a tabinál utólag szembesülsz vele.
'Ez olyan kis érték, hogy simán vállalható, és 6x jobb, mint a gumióvszeré."
Ez nem igaz, a tabi nem biztonságosabb minta gumi!
Azt, hogy a gumi nem olyan biztonságos, mint a tabletta, nem én találtam ki, sok százezres, milliós minta alapján mért statisztika bizonyítja. Ha érdekel, keresd a Pearl-index kifejezést. Bárki mondhatja, hogy nem igaz, de az csak egy laikus vélemény marad.
A gumióvszer használata nem mindenkinek kellemes, kényelmes. Használtam évtizedekig, és volt tapasztalatom a tablettával is, és az bizony messze kellemesebb. A gumi minden alkalommal igényel bizonyos matatást előtte-utána, míg a tablettával nem a szex közben kell foglalkozni, nem "húz vissza a földre" az izgalom közben. A szex után pedig kifejezetten illúzióromboló az óvszer kezelése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!