Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet barátnőt szerezni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés
Vagy ez egyeseknek előre meg van irva hogy ez neki nem járhat semilyen formában? Már nem is ismerek olyan embert akinek ne lett volna legalább egy. Egy kezemen meg tudom számolni hogy hányszor öleltem meg lányt eddig, még tartalmasabb beszélgetésem se volt velük mert csak az járt az eszembe hogy miről lehet egy lánnyal beszélgetni. Irogatni néha szoktam de az is maximum két hétig működik utána szinte vissza se ir. Most ez igy mi? Ezt felejtsem el? Ez ki fog maradni az életemből? Nem tudom mit csináljak. Vannak lány munkatársaim de azokkal se beszélek mert ugyan mit beszélnék velük. Minek menjek oda ha úgyis legszivesebben elküldenének. Szóval hogyan kell szerezni egy barátnőt? Mert jó lenne már. Mi ennek a menete? Meg hol kell? Kicsit olyan mintha minden létező lányon lakat lenne csak nekem egyikhez se adtak kulcsot mikor ezeket osztották.

2019. jan. 19. 23:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez komoly ez a kérdés?
2019. jan. 19. 23:42
 2/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk viccből nem irtam volna ki
2019. jan. 19. 23:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha akarod hogy sikerüljön próbálkozni kell. Beszélgess a munkatársaiddal, esetleg régi ismerősökkel.
2019. jan. 19. 23:58
 4/10 anonim ***** válasza:

Ezzel én is sokat küzdöttem. És még sokan vannak így, nyilván te úgy látod, mintha mindenki másnak nem lenne ezzel gondja, de ez csak a látszat.

Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a társkereső oldalak hihetetlen népszerűsége.

És hidd el, lányok is küzdenek ezzel, akikhez kevésbé mennek oda a pasik, mert nem olyan "dögös" fajták vagy nem oldódnak olyan hamar.

Nem írod, hány éves vagy, de gondolom inkább fiatal lehetsz, talán 20 körül?

Próbálj meg néhány appot. Szerintem az OkCupid a legjobb, de a Tinder is jó lehet.

Ezeknek az az előnyük, hogy az első lépést megteszi az app, csak akkor tudsz írni egy lánynak, ha már kiderült, hogy mindketten szeretnétek ismerkedni a másikkal.

Emellett egy pszichológus lehet, hogy segíteni tud egy kis önbizalmat önteni beléd.

2019. jan. 20. 00:14
 5/10 A kérdező kommentje:

Hát nem kell dögös barátnő. Azokra úgy tekintek mint pénznyelőkre. Mivel egy lányra nem úgy tekintek mint szolgáltatásra ezért a havi 500 forintot ne haladja meg az ára. Nekem komoly anyagi céljaim vannak és nemnagyon szeretném ha egy barátnő ezt befolyásolná.

Egyébként 18 vagyok.

A társkeresővel talán még próbálkozok ,utolsó lehetőségként megfelelne...

2019. jan. 20. 00:26
 6/10 anonim ***** válasza:

Nagyon fiatal vagy még.

Az a lényeg: türelem! Ha nagyon rágörcsölsz, hogy legyen barátnőd, akkor biztosan nem lesz, vagy nem lesz benne sok köszönet.

A pénzről írtakat nem teljesen értem, de majd megtapasztalod, hogy a "barátnőzés" nem is pénzt visz el elsősorban, hanem időt. Az ember, amíg egyedül van, ebbe nem gondol bele.

2019. jan. 20. 01:53
 7/10 anonim ***** válasza:
38%
Maradjál marokmarcsánál,az a neked való.
2019. jan. 20. 05:52
 8/10 anonim ***** válasza:

"Hát nem kell dögös barátnő. Azokra úgy tekintek mint pénznyelőkre."

Ez lehet az egyik oka hogy nincsenek.

Egyébként munkatársakkal nem kezdenék, de te tudod...

2019. jan. 20. 15:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Tipikus incel. Nem kell neked semmiféle lány. Majd fejlődik a VR vagy a robotika, találsz magadnak valamilyen virtuális feleséget
2019. jan. 20. 15:33
 10/10 A kérdező kommentje:
Mi az az incel?
2019. jan. 20. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!