Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet az, hogy valaki azért lesz meleg, mert nem tud barátnőt szerezni?
Nem.
Ilyen esetben prostihoz mennek
Hogyne lehetne. Ha nem tud csajt felszedni inkább adja a kormost.
Ezt te sem gondoltad komolyan ugye?
Hát, aki nem tud barátnőt szerezni, az melegként pasit még annyira sem fog tudni...
Amúgy meg hülyeség, hogy "nem tud barátnőt szerezni"... Annyi reménytelen, kétségbeesett "szeretet prostituált" (azt éreztetik vele, hogy szeretik kisit és bújik az ágyba) típusú nő van a világon...
Bocsánat, hogy ezt írom, de én is ismerek nem egy ilyet.
Persze oka van ennek is, de egy tök heterót nem fog jobban vonzani egy férfi, mint akár egy kevéssé vonzó nő....
GENETIKA. Es tarsadalmi hatasok.
Hogy ki mihez vonzodik nem valasztas kerdese. Van, aki a barna haju nagys*ggu csajokat szereti.. En meg a 37-40 kozotti pasikat :D van ez igy.
33F
Több éven keresztül nem sikerült barátnőt szereznem :S
Inkább egyedül voltam, de meg sem fordult a fejemben, hogy fiúkkal próbálkozzak !
Igen nem fogják beismerni de ja van ilyen.
Nekem van ismerősöm aki szerintem amúgy nem meleg csak annyi kosarat kapott hogy most azt hiszi magáról hogy az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!