Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátok nélkül van esélyem barátnőt "szerezni"? 22f
Sajnos nem volt még párkapcsolatom, és az a baj hogy barátaim sincsenek.
Illetve ha megismernék egy lányt akkor nem nézne hülyének, hogy nincsenek barátaim?
22f
Szerintem lehet, de piszok nehéz... Hasonló cipőben járok én is, csak én még 20 éves vagyok.
Eddig ismerkedésnél mindig bekamuztam, hogy vannak barátaim...
Szűz vagy még? Nekem szerencsére szex már összejött néhányszor.
4-es válaszoló, de sajnos van olyan hogy valakinek nincsenek barátai. Valakit állandóan kifogtak, bántottak a többiek a suliban, és nem tanulta meg (ill. egy idő után nem mert kezdeményezni), ezért nem olyan kifinomult a szociális világa.
Kérdező: simán van esélyed, csak ne rontsd el. Én nekem sem voltak barátaim azelőtt mielőtt a vőlegényemet megismertem, pont a fentebb említett okok miatt, de valahogy mindig mosolyogtam, meg kedves voltam, csak olyan szoros baráti kapcsolataim nem voltak. Mégis összejött. Azóta ő világított rá, hogy mit csináltam én rosszul, és vannak barátaim, lazább és szorosabb kapcsolataim is. Na meg vőlegényem.
Én szorítok neked!
(22L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!