Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vehetném rá a páromat hogy aktívabb legyen az ágyban?
10 éve vagyunk együtt, én 33 ő pedig 30 éves. eleinte minden szuper volt, nagyokat szexeltünk, rengeteg orgazmusa volt egy este alatt, aztán az elmúlt 5 évben minden megváltozott. Beéri a misszionáriussal, alig hagyja magát kényeztetni és már rég nem olyan tüzes és vad mint régen, tipikus "uszadékfa szindróma". magától sosem kezdeményez, alig ér hozzám szex közben,ha mégis vagy épp én kérem akkor az is csapnivalóan szar. Régen mindent jól csinált, volt benne fantázia, most meg... én hiába beszélek róla erről mert csak mérges lesz és elhajt, hogy nekem ez a legfontosabb és mindig ezzel jövök stb. ha kezdeményezek valami mást a megszokottól akkor arra nemet mond, nincs kedvem, ettől meg nekem megy el a kedvem az egésztől. AZ a baj hogy 33 évesen tele vagyok energiával és vágyakkal amit nem tudok kiadni mert ilyen frigid lett a párom. elhagyni nem akarom emiatt mert szeretem és ő is engem. De hogy éljem le valakivel az életem ha mindig hiányzik valami a kapcsolatból? hiába vagyunk együtt heti 3-4 alkalommal az számomra csak tűzoltás, nem leszek tőle boldogabb :( Ha meglátok az utcán egy csinos nőt azonnal elterelődnek a gondolataim hogy milyen jó lenne vele stb.
Megcsalás biztos hogy nem játszik egyik részről sem, ebben biztos vagyok.
"En sem vagyok szerelmes de attol meg vagyok a heves erzelmekre es a tuzre mikor egyutt vagyunk mert szeretem. A hallgatason mar tul vagyunk, azt mondta neki igy jo nem vagyik tobbre, jobbra."
Változtass, vagy változz, tedd oda magad. Le lehet húzni ezt a választ, de sok-sok munkával jár egy jó kapcsolat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!