Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vehetném rá a páromat? Lányok ti milyen feltételek mellett lennétek benne egy többrésztvevős szexben?
Figyelt kérdés
Mi az aminek teljesülnie kell? Volt már benne részetek? Ha igen milyen felállásban és milyen volt? Vagy semmiképpen se lennétek benne?2019. jan. 6. 17:52
1/17 anonim válasza:
Nincs az a feltétel ami miatt bele mennek.
2/17 anonim válasza:
Nem mennék bele, és ha nem akarja ne vedd rá, legalábbis ha utána nem akarod elveszíteni. Nem biztos, hogy utána fel tudná dolgozni, az sem biztos, hogy élvezné.
3/17 anonim válasza:
Nálam kizárt. Max egy másik pár mellett szexelnék. De az ugy nem többszereplős.
4/17 anonim válasza:
Csak lányok
A többi lányt csak óvszerrel dughatja
25N
5/17 anonim válasza:
Attól függ mennyire komoly a kapcsolat. Párommal nem mennék bele, nem is vágyunk ilyesmire egyáltalán. Exekkel belementem volna, mert nem volt olyan komoly.
6/17 anonim válasza:
Csak úgy mennék bele, ha én nem volnék benne!
Te hülye vagy! Miért dugatnád meg mással azt akit szeretsz?
Ez nem a hetero kategóriába, hanem az elmebetegségbe tartozik.
7/17 A kérdező kommentje:
#6 elsősorban inkább egy másik lány bevonására gondoltam..
2019. jan. 6. 18:09
8/17 anonim válasza:
Az sem jobb, akkor meg végignézi, hogy te, akit szeret egy másik lányt dug. Gondold végig.
10/17 anonim válasza:
Aki nem vevő az ilyesmire, annak nincs az az összeg, amit ajánlani tudnál, hogy megváltoztassa a véleményét.
Aki nyitott erre, azt győzködni sem kell
Tehát valószínűleg felejtős ezzel a lánnyal.
Én voltam már ilyenben, de kissé merészebb verzióban, mint amire te vágyakozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!