Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisgyerekes párok! Nálatok milyen gyakori a szex 1-2 éves gyerek mellett?
Másfél éves a kislányunk.
Szinte minden nap. Van amikor fáradt vagyok, de a férjemnek elég nagyok az igényei így hagyok egy kis energiát estére is.
3 ever gyerkocunk van es jo ha ket hetente van sex. tele is van mar a hocipom.
El vagyok keseredve:(
Nálunk kb. 2-3 havonta, amióta terhes lettem. Veszélyeztetett terhesség, akkor még tilos is volt az elején, a végén meg már mindenem fájt. Aztán megszületett a gyerek, aki korababa lett, igazából ez volt az utolsó dolog, amire időt fordítottunk. Most másfél éves és kezd tele lenni a hócipőm a helyzettel. Szeretném (és remélem ő is szeretné) visszafordítani a folyamatot. Kezdésnek a két ünnep között elvisszük pár napra mamázni a gyerkőcöt. Mi meg elmegyünk kicsit lazulni.
De nálunk terhesség előtt is 1-2 hetente volt, hétvégén. A kapcsolat legelső hónapjaiban volt heti 2-3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!