Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gyerek mellett hogyan?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerek mellett hogyan?

Figyelt kérdés

főleg kamaszos szülőkhöz szól a kérdés. diszkréten mikor lehet?

van egy 5 éves lányunk és amint elalszik jöhet a szerelem. 20-21 óra fele már durmol. De egy kamasz fenn lehet 22-23 óráig is. akkor meg hogy lehet ezt úgy megoldani, hogy a gyerek ne hallja, de nekünk se kelljen nélkülözni? csak mert 22 órakor már mi is fáradtak vagyunk...

2016. ápr. 6. 20:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Elég nehéz ha egy szobában éltek mindnyájan.
2016. ápr. 6. 20:54
 2/8 icu75 ***** válasza:
53%
Gondolom van külön szobátok,vonuljatok be oda és hangosra venni a tv-t vagy a zenét,esetleg a kamasz hallgasson üvöltve zenét(úgyis azt szeretik ha csumin van a hangerő) amúgy egy 15+ gyerkőc délelőtt suli,délután haverok,este haza. Biztos találtok majd időt rá!
2016. ápr. 6. 20:56
 3/8 A kérdező kommentje:
1-nek. nem írtam részleteket, külön szobában vagyunk
2016. ápr. 6. 20:59
 4/8 A kérdező kommentje:
2-es jó ötleteket írtál:)
2016. ápr. 6. 21:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy én vagyok naiv, de simán lehet ezt csöndben csinálni. Ugyan nekem még nincsen gyerekem, mert fiatal vagyok, nemrég jöttem ki a kamaszkorból, de mi a párommal simán szexelünk akár nappal is úgy, hogy otthon vannak nála/nálam a szülők/testvérek, és senki sem hallja meg. Ha a kamasz gyereked este még filmet néz, zenét hallgat, esetleg fejhallgatóval, akkor pedig biztosan nem hall meg semmit. Az én szüleim a mai napig aktív szexuális életet élnek (anyukámmal elég jó a viszonyunk és ezért tudom), de a huszonkét év alatt egyszer sem hallottam őket szexelni, pedig este 9-kor már beájultak az ágyba mindig (nagyon sokat dolgoztak).
2016. ápr. 6. 21:03
 6/8 anonim ***** válasza:
8 éves a lányom, de néha én is gondolkodom, hogy lehet, hogy hallja.
2016. ápr. 6. 21:11
 7/8 anonim ***** válasza:
41%
Az én szüleim hétvégente mindig reggelente szexeltek 6-7 körül, gondolván, hogy alszunk. Hétköznap magukra csukták az ajtót és annyi, tudtuk a tesómmal olyankor, hogy mi a helyzet. Nem mondom, hogy kellemes emlékeim vannak a szexuális életükkel kapcsolatban, így tényleg próbáljatok diszkrétek lenni...
2016. ápr. 6. 21:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálunk is hasonló a helyzet. 5 és 3 évesek a gyerekek, most még este 9-kor kidőlnek, úgy alszanak, hogy ágyú is robbanhatna mellettük, akkor sem ébrednének föl. Így a férjemmel simán ,megoldjuk a dolgot. Viszont én borzasztó hangos vagyok, nekem egyszerűen nem megy halkan, próbáltam rengetegszer, nagyon rossz, ha vissza kell fognom magam, mert ez ösztönös dolog. Ha eszembe jut, hogy most halknak kell lennem, akkor arra koncentrálok, és emiatt elterelődik a figyelmem az élvezetről...Valahogy muszáj lesz megtanulnom, mert a kicsik sem lesznek mindig kicsik, vagy ébren lesznek, vagy tudni fogják, mi zajlik a hálóban.
2016. ápr. 6. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!