Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mennyire fontos a megnyerő külső mellett az intelligencia?
Mindenhol azt olvasni, hogy a lány legyen szép, csinos, szexi.
Nem sűrűn esik szó arról, hogy legyen sütnivalója is.
Ti mit gondoltok erről?
(Nem kérek privit, van barátom)
nálam eléggé
nem csípem az agyhalottakat...
Nálam nagyon. Sőőt...
az értelmi és az érzelmi intelligencia elég sokat számít nálam, nagyságrendekkel többet, minthogy mekkora csöcse van.
Mindenki a saját képességeihez mérten keres párt magának. Mindenkinek annyira intelligens a nője, mint amennyire körülbelül ő maga is az. (ha most eltekintünk ezektől a kamukapcsolatoktól és kamuházasságoktól, hogy a milliárdos mellett van egy modell feleség díszpintynek) Nekem nem kéne egy sík hülye nő komoly kapcsolatra, csak azért, mert jó teste van.
Azért ha megfigyeled, a tesco közepén papucsban és fehér trikóban ordítozó csávó mellett sem egy PhD diplomás lány van általában.
ma 03:13-as! 02:07-es vagyok
és férfi
és azt látom egyébként, hogy a férfiak java része (én nem) gyakran nem a hasonló értelmi színvonalon keres és gyakran talál párt, hanem egy kicsivel alatta lévőt... (érzelmi intelligenciában pedig gyakran magasabban lévőt)
"lány legyen szép, csinos, szexi."
Ez a minimum mint a háznál a kiásott alap. Arra jön a többi.
salátábol is van sokféle suoval igyy látatlanban akármijen is lehet
lehet szép is lehet ronda is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!