Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan vehetném rá a páromat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vehetném rá a páromat hogy aktívabb legyen az ágyban?

Figyelt kérdés

10 éve vagyunk együtt, én 33 ő pedig 30 éves. eleinte minden szuper volt, nagyokat szexeltünk, rengeteg orgazmusa volt egy este alatt, aztán az elmúlt 5 évben minden megváltozott. Beéri a misszionáriussal, alig hagyja magát kényeztetni és már rég nem olyan tüzes és vad mint régen, tipikus "uszadékfa szindróma". magától sosem kezdeményez, alig ér hozzám szex közben,ha mégis vagy épp én kérem akkor az is csapnivalóan szar. Régen mindent jól csinált, volt benne fantázia, most meg... én hiába beszélek róla erről mert csak mérges lesz és elhajt, hogy nekem ez a legfontosabb és mindig ezzel jövök stb. ha kezdeményezek valami mást a megszokottól akkor arra nemet mond, nincs kedvem, ettől meg nekem megy el a kedvem az egésztől. AZ a baj hogy 33 évesen tele vagyok energiával és vágyakkal amit nem tudok kiadni mert ilyen frigid lett a párom. elhagyni nem akarom emiatt mert szeretem és ő is engem. De hogy éljem le valakivel az életem ha mindig hiányzik valami a kapcsolatból? hiába vagyunk együtt heti 3-4 alkalommal az számomra csak tűzoltás, nem leszek tőle boldogabb :( Ha meglátok az utcán egy csinos nőt azonnal elterelődnek a gondolataim hogy milyen jó lenne vele stb.

Megcsalás biztos hogy nem játszik egyik részről sem, ebben biztos vagyok.

2019. jan. 18. 11:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Beszélj vele erről minél többször, lehet, hogy az ő részéről már elmúlt a nagy lángolás, de ezt még helyre lehet hozni, ha ő is akarja. Egyébként hasonló okokból szakítottam a párommal, csak 4 év után.
2019. jan. 18. 11:33
 2/15 anonim ***** válasza:

Mi 20 éve vagyunk együtt ,de nálunk kölcsönösen alakult ki a passzívitás kb. 5-8 éve van így.

Viszont minket nem zavar a szexhiány.

Nálatok is ellaposodott, valamivel fel kéne dobni úgy mint nálunk csak engem anyyira nem érdekel az egész hogy még gondolkozni is lusta vagyok rá.

F/42

2019. jan. 18. 11:35
 3/15 A kérdező kommentje:
Havonta felhozom a témát kb. de már nem akarok ezen vitatkozni vele, sosem ismeri be vagy épp flegma választ ad amitől kiborulok. kicsit sem igyekszik vagy töri magát hogy javítson a dolgon. már azon is gondolkodtam hogy egy időre ott hagyom, hazamegyek anyámékhoz vidékre. de szerintem ez sem segítene.
2019. jan. 18. 11:36
 4/15 anonim ***** válasza:
Fogd meg és hágd meg hason. Legyél vad és célratörő. Lehet ez hiányzik neki.
2019. jan. 18. 11:42
 5/15 anonim ***** válasza:
Ha egyáltalán nem képes (vagy nem is akar) változtatni rajta, akkor szakíts vele és tarts ki a döntésed mellett. Felszabadultabb, boldogabb leszel, akkor is, ha egy ideig egyedül is maradsz, de jönni fog valaki más. Inkább egyedül, mint egy nem kielégítő kapcsolatban.
2019. jan. 18. 11:47
 6/15 A kérdező kommentje:
4-es, igen mindig úgy fogok hozzá, aztán annyira passzív hogy leszívja a lelkesedésemet vagy épp mikor fordítani akarok rajta azt mondja hogy neki így jó. számtalan próbálkozás.
2019. jan. 18. 11:55
 7/15 anonim ***** válasza:

hát te vagy a pasi, tedd oda magad, hidd el, magától nem fog kezdeményezni, várja, hogy te csináld. Tudom frusztráló, én is 33 vagyok és nálunk is vannak ilyen időszakok és zsörtölődök, hogy ha én nem lépek, akkor nincs akció, de ezt el kell fogadni.

Neked kell feldobnod valamivel az életet, lehet ez egy szimpla randi este vagy valami hosszabb

2019. jan. 18. 12:22
 8/15 A kérdező kommentje:
7es, van akció csak épp lapos, és én egyedül kevés vagyok ha ő nem akarja soha változatosabbá tenni. és kezdek belefáradni abba hogy egyedül én tegyem jobbá ezt a dolgot, ő meg szarik az egészbe. hiba szexelünk heti 3-4 alkalommal ha az számomra nem kielégítő. mintha 5 évig csak szalámis szendvicset kéne enned reggelire..
2019. jan. 18. 12:39
 9/15 Clay Morrow ***** válasza:
Vegyél neki egy gyűrűt a negyedik ujjára.
2019. jan. 18. 15:41
 10/15 anonim válasza:
Legközelebb ha ilyet csinál, egyszerűen kelj fel mellőle. Mond meg neki hogy ez így nem megy tovább, és mondja el, hogy mi a baja Veled. Ne vágj közbe, ne szólj semmit, és ne akard mindenáron megtudni. Hallgass. Szeresd, hagyd hogy hozzád bújjon ha akar, légy férfi! Ne buzeráld folyton ezzel, lehet hogy most már késő a lelkét ápolgatni, de gondolj bele egy picit, miről szól a kapcsolatotok, és mit csináltok együtt. Lehet hogy csak ennyi volt ebben. 10 év hosszú idő, fiatalon jöttetek össze, lehet hogy csak szeret, de nem szerelmes.
2019. jan. 18. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!